Informatie voor aankomend eerstejaars

Hey aankomende student!

Wat leuk dat je volgend jaar Technische Bestuurskunde gaat studeren in Delft! Deze pagina geeft meer informatie over de studievereniging van Technische Bestuurskunde, Curius! Lees deze pagina goed door en houd hem in de gaten voor o.a. de boekenverkoop die je vanaf juli op deze pagina kunt vinden. Voor nu wensen we je heel veel succes met de laatste loodjes van je eindexamen en zien we je graag op het Eerstejaarsweekend (WOEJ) van 16 tot 18 augustus in Delft deze zomer!

Wat is Curius?

S.V.T.B. Curius is de studievereniging van Technische Bestuurskunde. De studievereniging bevindt zich op de begande grond van de faculteit. Hier kun je elke dag gratis koffie komen scoren of een potje Mario Kart spelen! Vrijwel alle studenten van Technische Bestuurskunde zijn lid bij de studievereniging. Als studievereniging zijn wij er onder andere voor de kwaliteit van het onderwijs, zo kun je bij een klacht of vraag bij ons langslopen en kun je je studieboeken bij ons kopen met korting! 

Daarnaast bieden we veel sociale evenementen aan, zoals feesten en uitjes georganiseerd door verschillende commissies en kun je elke donderdag een biertje komen doen in het TB-Cafe! Als laatste geven we inzicht in de carrieremogelijkheden na TB door bijvoorbeeld bedrijfbezoeken en lezingen!

De vereniging wordt geleid door 7 studenten, die zich een jaar lang inzetten voor de vereniging. Daarnaast zijn er verschillende commissies waar je aan kunt deelnemen! Denk aan de Bar Commissie, de Activiteiten Commissie en zo ook de WOEJ commissie, die voor jullie het eerstejaarsweekend in de zomer zullen neerzetten!

Boeken 

Bij Curius kun je je studieboeken met korting kopen. De boeken die je voor de eerste vakken nodig hebt, kun je vanaf begin juli hier bestellen. De uiterste besteldatum is 28 augustus, zodat jij je boeken op maandag 2 september meteen kunt komen ophalen!

Socials & WhatsApp

Volg ons alvast op Instagram om op de hoogte te blijven van al onze activiteiten!

Voor al onze carriere evenementen kan je kijken op onze LinkedIn pagina!

Speciaal voor eerstejaarsstudenten hebben we een WhatsApp groep waar je je vragen in kunt stellen en op de hoogte blijft van vakken, deadlines en activiteiten vanuit Curius! 

We kunnen het ons goed voorstellen dat je misschien nog vragen hebt over TB of studeren in het algemeen, hiervoor kun je het beste contact opnemen met Anna via bachelor@curius.nl, voor algemene vragen over commissies of over de vereniging kun je Freek mailen via secretaris@curius.nl!

Sponsoren