Arcadis

Branche / Vakgebied
Bachelor & Master
Vereiste taal
Engels, Nederlands
Locatie
Curius

Over Arcadis

Arcadis

Arcadis is wereldwijd toonaangevend als duurzaam ontwerp- ingenieurs en adviesbureau voor de natuurlijke en gebouwde omgeving. Wij zijn met meer dan 33.000 werknemers in meer dan 70 landen toegewijd aan Improving Quality of Life.  We bieden duurzame oplossingen aan onze klanten en leveren daarvoor ontwerp-, advies- ingenieurs-, project- en managementdiensten. 

Duurzaamheid en een positieve impact

Met duurzaamheid als kernpunt bij alles wat wij doen, streven wij naar een maximale impact om de kwaliteit van leven te verbeteren. De oplossingen die we ontwikkelen zijn gericht op belangrijke maatschappelijke uitdagingen rondom resilience, place and mobility.  Als bedrijf willen we onze impact maximaliseren door de kracht van technologie en data te gebruiken om oplossingen te ontwikkelen voor de wereldwijde uitdagingen van vandaag en morgen. Daarbij richten we ons op een betere benutting van hulpbronnen, bescherming van ons milieu en de ontwikkeling van transportoplossingen en het creëren van plaatsen waar we prettig kunnen werken en leven.

Word ook een Arcadiaan

Waar je ook werkt, wat je ook doet, als Arcadiaan draag jij bij aan onze missie ‘Improving quality of life’. Dat is wat ons verbindt en inspireert. We geven de toekomst vorm vanuit verschillende perspectieven en bouwen aan duurzame relaties. Samen willen we onze wereld verbeteren. Met vijf kernwaarden bouwen we aan onze Arcadis cultuur: People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid. Kenmerkend voor onze cultuur zijn inclusiviteit, diversiteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Op deze onderwerpen voeren we verschillende activiteiten uit.  
 
Arcadis biedt jou de kans om praktijkervaring op te doen in vorm van een stage, afstudeeropdracht of starterspositie. Arcadis biedt jou een functie met veel vrijheid om je werk zelfstandig in te vullen binnen een ambitieus en gedreven team. Daarnaast werk je regelmatig samen met collega’s van andere disciplines. Verder streven we naar flexibiliteit, wat betekent dat je je werk flexibel mag indelen op verschillende locaties en werktijden. Daarnaast leer je collega’s beter kennen door deel te nemen aan activiteiten van bijvoorbeeld de actieve jongerenvereniging The Young Part. Veel stagiairs/afstudeerders groeien daarnaast door naar een junior positie en leren bij Arcadis betekent dat je een stagevergoeding krijgt

Carrièremogelijkheden

Ieder jaar kiezen zo’n 200 stagiaires en 150 starters voor Arcadis. Wil je ook meer te weten komen over Arcadis? Bekijk onze carrièrepagina om onze nieuwste stage en startersvacatures te bekijken, of onze website voor meer informatie over Arcadis. 

Sponsoren