APPM

Over APPM

APPM is een advies- en projectmanagementbureau in de fysieke leefomgeving. Bij APPM werk je met 90 collega’s aan de opgaven van morgen: de energietransitie, de mobiliteitstransitie, verstedelijking en klimaatadaptatie.

We werken aan projecten van strategie en beleidsontwikkeling, tot civiel technische projecten in alle fases van tender tot uitvoering. Projecten variëren van dijkversterkingen tot een adaptieve ontwikkelstrategie voor de Zuidelijke Randstad, van binnenstedelijke gebiedsontwikkeling in Haven-Stad tot een hoogwaardige OV-verbinding in het Gooi, en van procesmanagement van een wijkuitvoeringsplan van de energietransitie tot een verkenning voor de gebiedsontwikkeling op de Haagse Binckhorst.

Een kleine greep uit de opgaven en projecten waar we aan werken:

APPM is een hechte netwerkorganisatie die expertise uit de verschillende werkvelden weet te verbinden. We zijn vindingrijk en weten nieuwe paden te bewandelen. APPM’ers zijn sociaal verbindend, communicatief en analytisch. Elke dag maken we Nederland een beetje mooier.

Werken met plezier 

Dat staat bij ons altijd voorop. Je bepaalt zelf hoe, vanuit waar en aan welke onderwerpen je werkt. Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen zit in ons DNA. Al 25 jaar. Naast plezier op de werkvloer zijn er de jaarlijkse legendarische koersdagen en regelmatig de ontwikkeldagen, waarin we op bijzondere locaties inspiratie en kennis delen en elkaar beter leren kennen. Daarnaast is er voor ieder wat wils in de vorm van borrels, sportieve activiteiten (wintersport, wielrennen, padellen, voetballen en hardlopen), partner-events en nog veel meer. 

Afstuderen bij APPM 

Nieuwe ideeën en inzichten verwelkomen we graag. Daarom hebben we regelmatig plaats voor afstudeerders. Zodat jij van ons kunt leren, en wij van jou. 

Werken bij APPM 

Doorlopend zijn we op zoek naar zowel nieuw als ervaren talent. Onze actuele vacatures vind je op https://www.appm.nl/werken-bij

APPM heeft kantoren in Hoofddorp, Rotterdam en Zwolle. We werken nauw samen met onze zusterbedrijven The New Drive in België en APPM Gmbh in Duitsland. 

Kennismaken?

Enthousiast geworden? Heb je vragen? Kijk voor meer informatie op www.appm.nl of neem contact op met Chris van Langevelde (oud COSEM-student)

Sponsoren