Junior consultant Gezondheidszorg

Company
AT Osborne
Type
Vacancy
Location
Curius
Sector
Master
Required language
Dutch, English

Description

De zorg is complex en steeds onderhevig aan verandering. Dit vraagt om andere vormen van zorg, inzet van technologie en verbindingen in de zorgketen. Als nieuwe collega ga je aan de slag met vraagstukken op het gebied van huisvesting van zorg- en onderwijsinstellingen. We zijn in verschillende projectfases betrokken: vanaf de financiën en de strategie, het schrijven van het programma van eisen, aansturen van het ontwerpteam, het managen van realisatie project tot aan de nazorg of het reviewen van vergelijkbare projecten. Dit doen we met een groeiend multidisciplinair team van pakweg 40 collega’s. Wil je een beeld krijgen van de projecten waar we ons mee bezig houden bekijk dan ons portfolio zorg.

Ervarend leren

Door onze multidisciplinaire aanpak krijg je de kans om je breed te ontwikkelen en een bijdrage te leveren aan het optimaliseren van de zorg. En mocht je een keer een opdracht willen doen binnen de werkgebieden Duurzame Leefomgeving of Toekomstbestendige Infrastructuur dan kan dat. Je werkt hoe dan ook samen met collega’s die je helpen om snel verantwoordelijkheid te krijgen. Tegelijkertijd houd je hen scherp met jouw frisse blik. We benutten op deze manier ieders persoonlijke achtergrond en – vaardigheden.

Eigen opleidingsprogramma

Naast het doen van opdrachten ontwikkel je je door middel van het Young Osborne Professional Programma (YOP-programma) tot een authentieke consultant. Het YOP-programma bestaat uit individuele coaching, opleidingsdagen en intervisie. Lees er alles over op onze speciale YOP-pagina.

AT Osborne als werkgever

Naast de investering in jouw ontwikkeling zijn ook onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden dik in orde. We bieden je onder meer:

  • een salaris tussen 2960 en 3500 euro en je deelt mee in de winst.
  • een mobiliteitsbudget waarmee je eigen vervoer kunt regelen of een elektrische auto kunt leasen en een NS-businesscard.
  • 26 vakantiedagen met de mogelijkheid om er 20 bij te kopen.
  • een premievrij pensioen.
  • de mogelijkheid om flexibel en remote te werken: je werkt afwisselend bij je opdrachtgever, ons hoofdkantoor in Baarn, ons kantoor in hartje Utrecht of thuis.

Ook in 2023 mogen we ons een Great Place to Work noemen, een plek waar vertrouwen centraal staat en vrijheid in het werk en de leuke collega’s worden gewaardeerd. AT Osborne is eigendom van de medewerkers. Ook jij kunt mede-eigenaar worden. De cultuur van AT Osborne is mede hierdoor uniek. Zo staan collega’s altijd met raad en daad voor je klaar en krijg je ook als junior veel vrijheid èn verantwoordelijkheid. Onze personeelsvereniging zorgt verder voor een scala aan sociale en sportieve activiteiten. Een indruk van wat collega’s over het werken bij AT Osborne te vertellen hebben lees je in hun verhalen op onze werken-bij pagina.

We vragen

  • een (bijna) afgeronde universitaire opleiding
  • 0–3 jaar werkervaring

Meer weten of solliciteren?

Wij zijn erg benieuwd naar welke maatschappelijke uitdaging in de zorg jouw interesse uitgaat. We gaan graag met je in gesprek.

Bekijk de vacature hier!

Sponsors