Boer&Croon

Website
https://boercroon.nl/nl
Sector
Bachelor & Master
Required language
Dutch, English
Location
Curius

About Boer&Croon

Boer & Croon levert oplossingen voor managementvraagstukken met mensen die de klus klaren. Mensen die zien dat het anders of beter kan zijn er in overvloed. Mensen die het zien en doen zijn schaars.

De missie is helder: Boer & Croon levert resultaat, linksom of rechtsom en liefst sneller dan voorzien. Een oplossing op papiervolstaat nooit, de uitdaging komt pas na de analyse. Daarom selecteert Boer & Croon de beste mensen mét het vermogen om te realiseren. Slimme doeners met oog voor hun omgeving. Doen wat nodig is. Door aan het roer of in de modder te staan en door er samen op af te gaan.

Als Young Executive Operations ben je verantwoordelijk voor het succesvol uitvoeren van uiteenlopende projecten in productie en logistieke omgevingen. Hierbij ligt de focus enerzijds op de proceskant, om daar efficiëntie maatregelen te bedenken en uitvoeren, en anderzijds op de mensenkant om een continue verbetercultuur te realiseren door échte aandacht voor de mens te hebben (i.e. inleven in de ander, begrip tonen, luisteren en voorbeeldleiderschap op individu-, team- en managementniveau). In deze rol voer je in teams of zelfstandig opdrachten uit bij onze opdrachtgevers (bv. maak, voedsel, transport, retail, bouw en maritiem). Elke opdracht is maatwerk, maar we hebben vier werkgebieden gedefinieerd: projectmanagement, procesmanagement, interim-management en advies. 

Je ontwikkeling staat bij ons centraal en daarom bieden wij een uitgebreid 3-jarig management development programma met Lean Six Sigma Black Belt opleiding en modules die ervoor zorgen dat jij aangereikt krijgt wat je nodig hebt om jezelf te ontwikkelen en te presteren bij de klant. Daarnaast word je ondersteund door een coach en door het management van Young Executive Management. Ook kun je terugvallen op kennis en kunde elders binnen de organisatie, en ben je onderdeel van de Operations Solution met ervaren (Senior) Managers, Directors en doorgewinterde CEOs en COOs.

Denk je als een consultant en werk je als een manager? Heb je een sterke empathie, lef, energie en een gezond zelfvertrouwen? Sta je met beide benen op de grond? Kun je mensen mee krijgen in je acties en ideeën? Heb je een gezonde dosis flair en humor? Wil je je nog verder ontwikkelen in productie en logistieke omgevingen? Dan bieden wij jou die kans!

Lees meer op:

boercroon.nl

Sponsors