Methis Consulting

Website
https://www.methisconsulting.com/

Over Methis Consulting

Methis Consulting werd in 2007 opgericht als nichespeler in business consulting met een specifieke focus op de energiemarkt, de water sector en de publieke transport sector. Deze focus werd de voorbije jaren vertaald in de dagdagelijkse inzet van een groeiend team van gedreven en competente consultants met een unieke marktkennis. Hierdoor hebben steeds meer Belgische en Nederlandse bedrijven hun vertrouwen in onze dienstverlening gesteld en kunnen  we aan de hand van reëel geboekte resultaten onze daadkracht aantonen.

“The Methis Consulting way”

Wij zijn er rotsvast van overtuigd dat resultaten voor onze klanten enkel gerealiseerd kunnen worden door een aantal basisprincipes te hanteren:

  • Uitsluitend werken met getalenteerd (in-house) personeel: Methis prefereert kwaliteit boven kwantiteit. Dit vertaalt zich in het continu werven en permanent verder ontwikkelen van toptalent.
  • Focus op energiesector en openbaar vervoer: door onze focus en specialisatie hebben we een diepgaande en unieke inhoudelijke expertise opgebouwd. Deze is van cruciaal belang zodat we het verschil kunnen maken bij het definiëren en implementeren van de juiste oplossing voor onze klanten. Door onze focus op zowel Nederland als België kunnen we geleerde lessen over de landsgrenzen heen delen om zo door een bredere kijk op de problematiek betere oplossingen te implementeren.
  • Partnership model: slaagkansen en resultaten zijn sterk afhankelijk van een goede verstandhouding tussen de klant en Methis Consulting. Dit betekent concreet: grondig aftoetsen van verwachtingen, regelmatig open en transparant overleg, continuïteit van het Methis Consulting-team en een aanpak waarin we als één team resultaten neerzetten.

Onze waarden:

  • “Integrity”: een open en eerlijke communicatie is de sleutel tot succesvol samenwerken. Vanuit Methis Consulting streven we ernaar deze waarde uit te dragen naar alle stakeholders van onze onderneming; klanten, medewerkers en onze partners.
  • “Pursuit of Excellence”: het permanent streven naar operationele uitmuntendheid gedurende onze projecten is één van de fundamentele waarden van Methis Consulting waarbij we blijvend een tastbare meerwaarde willen leveren voor onze klanten en zo het verschil maken met onze concurrenten.
  • “Care for people”: om onze consultants te blijven motiveren schept Methis Consulting een uitdagend kader gekoppeld aan individuele coaching, een geïndividualiseerd trainingsplan en een gezonde work-life balance.
  • “Expertise”: door jarenlange projectervaring van onze consultants hebben we een diepgaande expertise opgebouwd in de energiesector en de sector van het openbaar vervoer. We verdiepen deze kennis steeds verder door interne analyses, conferenties en specifieke opleidingen.
  • “Teaming”: resultaat kan enkel geboekt worden als alle neuzen in dezelfde richting staan. Methis Consulting streeft er daarom steeds naar om als één team te werken gedurende onze opdrachten, en dit zowel met de medewerkers van de klant als met andere betrokken partijen.

Email: careers@methisconsulting.com 
Telefoonnummer:  +31 767 676 339

Sponsoren