Ondersteuning bij scenario-analyses

Company
Copernicos Groep
Type
Vacancy
Location
Curius
Sector
Bachelor & Master
Required language
Dutch
Website
https://copernicos.com/

Description

Wij zijn op zoek naar een kundig en enthousiaste persoon die ons kan ondersteunen bij scenario analyses die we uitvoeren voor onze klanten. 

Deze scenario-analyses doen we op basis van systeem dynamische modellen gemaakt in de  modelleertaal Vensim, Stella of Ventity. Inputdata voor simulaties kan uit een database komen en de  output (simulatieresultaten) kan in een dashboard worden gepresenteerd. 

Kennis van deze modeleertalen is gewenst maar niet noodzakelijk. 

Een scenario-analyse bestaat uit een aantal stappen. Met name voor het verzamelen en/of verifiëren  van de inputdata en voor de uitwerken in een rapportage zijn we op zoek naar ondersteuning. 

Je komt te werken in een team van professionals. Hybride werken is uitgangspunt, waarbij de praktijk  vaak zal zijn dat we online (via MS-Teams) contact hebben. Dus grotendeels kun je vanuit je eigen  werk/woonplek werken. Je werkt voornamelijk intern binnen het Copernicos team, maar ook contact  met de klant is mogelijk. 

De omvang is gemiddeld 8-12u per week, met flexibiliteit dat dit af en toe meer of minder is. 

Start werkzaamheden naar verwachting in september. De duur in eerste instantie ca. 3 maanden,  waarbij verlenging tot de mogelijkheden behoort.Dit werk zou een mooie opstap kunnen zijn voor  doorgroeimogelijkheid naar junior consultant. 

Vereisten: 

  • 3ejaars (BSc) of 4ejaars MSc studenten van de afdeling Multi Actor Systems van de faculteit  TBM. Ons werk sluit aan op de master programs Engineering & Policy Analyses(EPA) en  Complex Systems Engineering and Management (COSEM) 
  • Flexibele instelling en flexibel inzetbaar 
  • Zelfstandig kunnen werken 
  • Kritisch, kundig, zorgvuldig 
  • Positieve, constructieve instelling 
  • Open houding, leergierig 

Contact: 

Michel Kuijer (michel.kuijer@copernicos.com ) 

www.copernicos.com

Sponsors