Boekenwinkel

Koop je boeken hier bij Curius!

Sinds dit kwartaal (Q2 2021-2022) kunnen boeken weer fysiek gekocht worden op ons hok! Geen levertijden dus! Vanwege de nieuwe COVID-19 maatregelen zijn we genoodzaakt het ophalen van boeken enigzins gestroomlijnd te laten verlopen. Zie onderstaand schema voor de indeling van de komende paar weken.

Maandag BSc 1
Dinsdag BSc 2
Woensdag BSc 1 studenten
Donderdag MSc studenten
Vrijdag Iedereen wie andere dagen heeft gemist

S.V.T.B. Curius is de officiele verkoper van studieboeken van de faculteit Techniek, Bestuur en Management. Alle studenten van deze faculteit kunnen hun boeken hier kopen voor een gereduceerde prijs. We verkopen alle benodigde boeken voor vakken die dit kwartaal gegeven worden. Door exclusieve contracten is Curius de goedkoopste plek om je boeken te kopen.

Let op dat je in principe alleen boeken kunt kopen wanneer je geregistreerd bent als lid van Curius. Maar, maak je geen zorgen: de korting die je op de boeken krijgt is vrijwel altijd hoger dan de 8 euro die je betaalt voor een volledig jaar lidmaatschap! 

Mocht je vragen of opmerkingen hebben over boeken, stuur dan een mailtje naar bachelor@curius.nl of bel 015-2789794. Langskomen op het hok mag ook altijd!

* Prijzen zijn onder voorbehoud en we zijn niet aansprakelijk voor mogelijke fouten in de gegeven prijs.

Sponsoren