Boekenwinkel

Koop je boeken hier bij Curius!

S.V.T.B. Curius is de officiele verkoper van studieboeken van de faculteit Techniek, Bestuur en Management. Alle studenten van deze faculteit kunnen hun boeken hier kopen voor een gereduceerde prijs. We verkopen alle benodigde boeken voor vakken die dit kwartaal gegeven worden. Door exclusieve contracten is Curius de goedkoopste plek om je boeken te kopen.

Let op dat je in principe alleen boeken kunt kopen wanneer je geregistreerd bent als lid van Curius. Maar, maak je geen zorgen: de korting die je op de boeken krijgt is vrijwel altijd hoger dan de 8 euro die je betaalt voor een volledig jaar lidmaatschap! 

Voor Q2 zal de boekverkoop weer online plaatsvinden. Klik op onderstaande afbeelding om een overzicht te krijgen van de boeken die je nodig hebt voor jouw vakken en om ze te bestellen. 

De levertijd van de boeken is ongeveer 2 weken. Het kan gebeuren dat je geen melding ontvangt wanneer je de boeken hebt besteld, aarzel dan niet om naar het hok te komen om te vragen of je boeken al geleverd zijn.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben over boeken, stuur dan een mailtje naar bachelor@curius.nl of bel 015-2789794. Langskomen op het hok mag ook altijd!

* Prijzen zijn onder voorbehoud en we zijn niet aansprakelijk voor mogelijke fouten in de gegeven prijs.

Sponsoren