Weekend Ontvangst EersteJaars (WOEJ)

Intro

Welkom op de pagina voor het eerstejaarsweekend van Technische Bestuurskunde 2024! Het weekend, genaamd de WOEJ, zal plaatsvinden van 16 tot 18 augustus in Delft. De WOEJ wordt georganiseerd door de studievereniging van TB: Curius. Het belooft een heel gezellig weekend te worden, met veel feesten en activiteiten, waarin je nieuwe vrienden maakt en alvast een beetje kennis maakt met de studie, de studievereniging, en de stad Delft. Wacht dus vooral niet langer en schrijf je snel in!

Op deze pagina zal alle benodigde informatie komen te staan die je moeten weten voor de WOEJ, hoe je je moet aanmelden en waar je kan zijn voor vragen. Deelname aan het weekend bedraagt 95 euro en op het begin van het weekend wordt je meteen lid van Curius, net zoals bijna iedereen op de faculteit TBM!

Inschrijven

Om je aan te melden voor de WOEJ moet je je aanmelden via de OWee 2024. Dit doe je door naar de site van de OWee te gaan en op inschrijven te klikken. Wanneer je dan op de forms aangeeft dat je Technische Bestuurskunde gaat studeren, zal de mogelijk verschijnen om je aan te melden voor ons EJW. Je kan je ook zelfs specifiek aanmelden voor de WOEJ als je niet mee wilt doen aan de hele OWee. Ben je al enthousiast geworden? Meld je dan snel aan en dan zien wij jou en al je medestudenten in augustus!

Schrijf je hier in!

Vragen?

Voor meer algemene vragen over S.V.T.B. Curius of wat je te wachten staat als aankomend student, kun je mailen naar info@curius.nl

Heb je nog vragen over de WOEJ? Mail dan naar woej@curius.nl!

Kijk voor nu alvast lekker rond op onze website om alles te weten te komen over Curius en dan zien we je snel :)

Sponsoren