NIBC Bank

Website
https://www.nibc.nl/carriere

Over NIBC Bank

NIBC is de ondernemende bank voor ondernemers. Wij delen een vooruitdenkende, can-do houding. Dat noemen wij onze 'ja'-mentaliteit. Wij zijn flexibel en denken en handelen als ondernemers om onze zakelijke klanten te ondersteunen bij de opbouw van hun bedrijf.

Voor ondernemende, onafhankelijk denkende particuliere klanten biedt onze Consumer Bank eenvoudige, transparante producten. Hiertoe behoren woninghypotheken en online spaardeposito's via NIBC Direct in Nederland, Duitsland en België.

Wij hebben expertise in Leveraged Finance, Corporate Lending, Receivables Financing, Asset & Cash Flow Finance, Mezzanine & Equity Solutions en Project Equity.

De sectoren die wij bedienen zijn Financial Sponsors, Fintech, Infrastructure, Life Sciences, Food, Mobility and Manufacturing, Offshore Energy, Real Estate, Technology en Transportation.

Met kantoren in Den Haag, Amsterdam, Brussel, Frankfurt en Londen zijn wij perfect gepositioneerd om onze expertise in te zetten voor onze cliënten.

TALENTENPROGRAMMA

Bij NIBC nemen we jonge talenten aan voor een specifieke functie binnen een team dat past bij jouw talenten, persoonlijkheid en ambitie.  Als onderdeel van een relatief klein en dynamisch kantoor zul je een onmiddellijke impact hebben. Na verloop van tijd ben je er als vertrouwde partner om je cliënten bij te staan tijdens hun meest beslissende momenten.
Naast de specifieke kennis die je binnen je team zult opdoen, willen we je algemene kennis over NIBC en je professionele vaardigheden ontwikkelen.

HOE ZIET HET PROGRAMMA ERUIT?

Het Talent Program begint met een onboarding week, waarin je een gamified introductie krijgt in NIBC en bankieren. Samen met een diverse en internationale groep collega-analisten en collega's krijg je vijf dagen de tijd om te netwerken, te binden en je onder te dompelen in het businessmodel van de bank.

INWERKWEEK

Na de onboarding week bepaal je samen met je coach en manager je persoonlijke ontwikkelplan. Het plan wordt op jou afgestemd met een focus op persoonlijke, professionele en technische groei. Je krijgt een persoonlijk budget toegewezen om je te helpen je ambities waar te maken en je tijd te verminderen om te presteren.

GROEPSTRAINING & ÉÉN-OP-ÉÉN COACHING

In een reeks van vier 2-daagse modules krijg je één-op-één coaching en een groepstraining om je ontwikkelingsplan een kickstart te geven. Leren door te doen staat centraal in dit proces - je wordt uitgedaagd met veel hands-on oefeningen en cases om je vaardigheden aan te scherpen.

DENK JA UITDAGING

Parallel start je met je Think Yes Challenge. Samen met een groep interdisciplinaire analisten initieer je een project dat bijdraagt aan bankbrede vraagstukken van strategisch belang. Het is een kans om je Think Yes-mentaliteit te ontwikkelen, impact te hebben en in contact te komen met het topmanagement. Tijdens het slotevenement pitch je de resultaten rechtstreeks aan de Raad van Bestuur van NIBC.
Tijdens het programma reis je ook naar Frankfurt om het Duitse kantoor van NIBC te bezoeken, te netwerken met je Duitse collega's en te genieten van een van Europa's financiële hoofdsteden.

HOE KAN IK ME AANMELDEN VOOR HET TALENTPROGRAMMA?

Interesse? Je kunt je niet aanmelden voor het Talent Program zelf. Je moet worden aangenomen voor een vacature die je toegang geeft tot dit ontwikkelingsprogramma dat naast je baan plaatsvindt.

Bekijk onze vacatures. De vacatures die "Talent Program" in hun titel vermelden, kunnen je toegang geven tot dit programma!

BEN JE OP ZOEK NAAR EEN STAGE?

Stages bij NIBC zijn een geweldige kans om meer over ons te weten te komen en jezelf te ontwikkelen. Ze duren minimaal drie maanden. Veel stagiaires worden later aangenomen als analist, en kunnen deelnemen aan ons Talent Program. De selectie-eisen voor stages zijn hoog vanwege de verantwoordelijkheden die ze met zich meebrengen. Wij zijn van mening dat stagiairs door het hebben van deze verantwoordelijkheden sneller kunnen groeien. In sommige gevallen is het mogelijk om een afstudeerstage te doen, dit wordt dan vermeld in de vacatureomschrijving.

CONTACT

Bel ons als je meer wilt weten over het Talent Program of als je op zoek bent naar een stageplaats op +31 70 342 9669 of neem contact met ons op via e-mail recruitment@nibc.com. Wil je meer lezen over een carrière bij NIBC? Bezoek dan onze website www.nibc.com

Sponsoren