Jong Morgens

Website
www.jongmorgens.nl
Branche / Vakgebied
Bachelor & Master
Vereiste taal
Nederlands
Locatie
Curius

Over Jong Morgens

Even voorstellen
Morgens is een adviesbureau in Leiden en onderdeel van het ecosysteem van Conclusion Consulting. Morgens bestaat uit ruim 70 medewerkers, waarvan Jong morgens een onderdeel is. Wij brengen verandering in de publieke sector: zorg, overheid en onderwijs. Een greep uit onze opdrachtgevers zijn: Gemeente Amsterdam, 113 Zelfmoordpreventie, het Openbaar Ministerie, het Ministerie van J&V, de UvA, de GGD en vele ziekenhuizen.

Het traineeship
Jong Morgens vormt het tweejarige traineeship van Morgens. In dit traineeship wordt veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van je professionele vaardigheden. Daarnaast wordt ook geïnvesteerd in je persoonlijke ontwikkeling. Geïnteresseerd hoe ons opleidingsprogramma eruitziet? Neem een kijkje!

Wij geloven dat je het meeste leert door ervaringen op de werkvloer. Deze ervaringen bespreek je wekelijks met jouw mentor en projectcoach. Jouw werkweek bestaat uit vier dagen werken op een opdracht en één dag werken aan je ontwikkeling en de ontwikkeling van het traineeship. Jij staat samen met jouw collega’s aan het roer van Jong Morgens. Er is veel ruimte om te ondernemen en te innoveren. Jij bepaalt zelf wat er nodig is om jezelf nog beter te kunnen ontwikkelen.

Waar staan wij voor?
We gaan niet voor dikke rapporten, maar brengen beweging in teams en organisaties en laten medewerkers groeien in hun werk, zodat zij – ook als Jong Morgens al lang weer weg is – zelf iedere dag verbeteren. Dit noemen wij vooruitgangskracht. Wij richten ons op de menselijke kant van verandering en zorgen voor draagvlak en duurzame gedragsverandering binnen de zorg, overheid en onderwijs. Ook binnen ons eigen team staat Continu Verbeteren centraal. We dagen elkaar uit, leren van elkaar en – niet onbelangrijk – hebben veel plezier met elkaar.

Als Jong Morgens consultant kan je op veel rollen worden ingezet. Als adviseur, projectleider, projectsecretaris, management ondersteuning (PMO) en nog veel meer. Soms voer jij deze rol zelf uit en soms werk je samen met een ervaren consultant van Morgens. Lees meer ervaringen van trainees in onze klantcases.

Herken jij jezelf?
Als Jong Morgens collega maak jij met jouw frisse blik onze klanten in zorg, overheid en onderwijs klaar voor de uitdagingen van m orgen. Je wilt aanpakken, ondernemen en jezelf ontwikkelen. Dit doe jij samen met jouw collega’s met wie je het Jong Morgens ontwikkelprogramma doorloopt. Naast samenwerken kun je ook zelfstandig projectmatig werken en ben je analytisch sterk.

Een Jong Morgens talent onderscheidt zich door een hoge ambitie, snelle leercurve en oog voor detail. Daarnaast heb je een proactieve houding en veel sensitiviteit voor je werkomgeving. Je bent geïnteresseerd in het verbeteren en veranderen van organisaties, voelt je snel betrokken en hebt een positieve instelling.

Wil jij meer weten over Jong Morgens? Plan vrijblijvend een koffiemomentje met ons in. Vanuit onze eigen ervaringen vertellen wij jou graag meer. Natuurlijk kan dit ook via de mail door de mailen naar Thomas Jochem (jochem@morgens.nl), tevens oud TB’er.

Sponsoren