Kalender

Bedrijvendiner [postponed]

***Only for Dutch speaking MSc students***

FreshCo Treasure Hunt EPA

Join us for the Treasure Hunt on Tuesday 13th and Wednesday 14th of October!

Meet BarCo 13.0

Schrijf je nu in voor de Meet BarCo13.0 Pubquiz! 

FreshCo Treasure Hunt CoSEM

Join us for the Treasure Hunt on Tuesday 13th and Wednesday 14th of October!

FreshCo Treasure Hunt MOT

Join us for the Treasure Hunt on Tuesday 13th and Wednesday 14th of October!

StarCo Workout via ZOOM!

Inschrijvingen gesloten!

BarCo 13.0 Crazy 130

Hoii Curioten! Aanstaande donderdag 5 november start de BarCo Crazy 13.0: een lijst met 130 opdrachten die je kunt doen samen met je vrienden en huisgenoten. Om in te schrijven moet één iemand in je groepje inschrijven op de Curius site en moet er deze Google Form ingevuld worden: https://forms.gle/XGg2kWkMfPbSoy5x7. Er hoeft maar één iemand lid te zijn bij Curius, ideaal dus om met andere huisgenoten mee te doen! Je hebt tot 11 november om de beste en meest creatieve foto’s en video’s te plaatsen! Op 12 november laten we bij de borrel een compilatie zien van de beste inzendingen en staat er een mooie prijs klaar voor de winnaar. Tot donderdag!!

Lunch lecture PwC

On the 11th of November, PwC will be organising an online lunch lecture. This lecture will be open for international students, but it is good to know that PwC doesn’t have any positions open for international students currently.

C4B - Curious for Business [MSc event]

***Only for Dutch speaking MSc students***

Schoentje zetten met BarCo 13.0

Sinterklaas is weer in het land en daar zijn we natuurlijk allemaal heel erg blij mee! Dit betekent namelijk dat het tijd wordt om je schoentje te zetten!!

FreshCo Games Night

Hello, everyone! :D

Interactie workshop: De Kleine Consultant

Vind jij het soms ook lastig om in stressvolle situaties het overzicht te behouden? Op maandag 14 december wordt de eerste online Interactie workshop gegeven! In deze workshop van De Kleine Consultant (DKC) wordt ingegaan op selfmanagement. Dit is het leren prioriteren voor jezelf en beter stilstaan bij wat voor jou persoonlijk belangrijk is, zodat je dat kan gebruiken in stressvolle situaties waarbij je niet aan alles kan denken. De workshop duurt van 14.00 – 15.30 waarna je aansluitend lekker kan borrelen met twee speciaal biertjes die door de Interactie-commissie van tevoren bij jouw huis worden bezorgd! De kaartjes kosten maar 4 euro en er is maar beperkt plek, dus wees er snel bij!

FreshCo Games Night 2.0
StarCo Paintballen

***Aanmelding opent binnenkort***

AC Bowlen (shift 1) [cancelled]

Lieve Curioten,

AC Bowlen (shift 2) [cancelled]

Lieve Curioten,

[VOL] StuCo Tableau Workshop

TABLEAU WORKSHOP

[VOL] Interactie-uitje 1: LV Shipping

Ben jij ook benieuwd naar hoe alles op de Maasvlakte wordt geregeld?
Op vrijdag 8 januari is er een bedrijfsuitje naar de Maasvlakte. We gaan naar het bedrijf LV Shipping, waar je onder andere een casus krijg om een idee te krijgen hoe het is om te werken in de transportsector. 

Make it Monday!

Hopelijk gaat alles goed met jullie in deze nieuwe lockdown en vervelen jullie je niet! Gelukkig heeft de BaCo weer wat leuks op de planning staan! Op 11 Januari 2021 vindt namelijk Make it Monday plaats!! 3 bedrijven geven een praatje over wat ze doen en hoe onze studie hier een onderdeel van is. Op deze manier kan je je kijken hoe je later met jouw studie in het bedrijfsleven aan de slag kan! De bedrijven volgen nog in een volgend appje en er wordt aan iedereen die mee doet een leipe Goodie bag uitgedeeld! Dus Houd de datum vrij!! en we zien jullie dan! Liefs de BaCo

StuCo X BusinessCie: CV/ LinkedIn workshop

Weet jij ook niet waar je moet beginnen als je een cv moet maken? Is jouw LinkedIn nog niet helemaal up to date? Kom naar de CV/LinkedIn workshop gegeven door Integrand. De workshop is gratis en op dinsdag 12 januari van 13:45-14:30 uur via de zoom. Tickets zijn nu beschikbaar dus klik snel op enroll want VOL=VOL!!

Lunchlezing Tata Steel

Op 20 januari verzorgt Tata Steel de eerste lunchlezing van dit kalenderjaar! Dus ben jij je lekker aan het oriënteren of heb je wat prangende vragen? Meld je aan zodat je zeker bent dat je de Zoom-link ontvangt. 

Stappen met de BarCo

1. Wandel de wandelingen van de BarCo

Meet a Deals Executive
E-inhousedag Count & Cooper

Op 9 februari verzorgt Count & Cooper een online inhousedag! Perfect om te kunnen proeven hoe het is om een projectmanager te zijn. Alleen open voor Nederlandssprekende TBM-masterstudenten. International but proficient in Dutch? You’re more than welcome to apply.

Management Event 2021

Nieuwe technologieën zoals big data, robotica, blockchain en dataopslag gaan ons bedrijfsleven de komende jaren drastisch veranderen. Dit biedt grote kansen, maar er liggen ook mogelijke gevaren op de loer. Bovendien dwingt de digitale revolutie bedrijven om hun huidige bedrijfsmodellen aan te passen en mee te gaan met de snel veranderende omgeving. 

Lunchlezing Copernicos

Op 8 maart organiseert Copernicos een lunchlezing over 'een systeemgerichte aanpak voor het modelleren van maatschappelijke opgaven'. Maatschappelijk opgaven zoals instandhouding van infrastructuur, klimaatadaptatie of asset management vraagstukken worden vaak als op zichzelf staande problemen benaderd. Maar kijkend vanuit het grotere ‘systeem’ wordt duidelijk dat een probleem vaak niet alleen staat, maar verbonden is met een reeks van andere problemen. Als we de grote maatschappelijk opgaven waar we voorstaan doeltreffend willen aanpakken dan hebben we dus niet een ‘probleemgerichte’ maar een ‘systeemgerichte’ aanpak nodig.

AC - Politiek debat

De Tweede Kamerverkiezingen komen eraan! Om jullie te helpen met de keuze, heeft de AC een debat georganiseerd. Fractieleiders van de gemeenteraad uit Delft zullen over stellingen gaan debatteren. Deze stellingen kunnen jullie zelf insturen, hoe mooi is dat?

Interactie online workshop - TOPdesk

 

E-inhouse day BearingPoint

On the 18th of March, BearingPoint will organise an E-inhouse day. All master's students are welcome. Also, you'll recieve a drink and snacks box right at home!

DIES - GRATIS/FREE taart!

***INSCHRIJVINGEN GESLOTEN***
Wil je nog heeeel graag taart? Stuur een dm naar de Curius insta! 

DIES - BierBeurs spel

Ga samen met jou beste studiegenootje de challenge aan. Door slim te handelen kan jij zoveel mogelijk biertjes verdienen. Word jij de nieuwe handel koning van het Delftse Hout? Vanwege de COVID maatregelen speel je dit spel in duo's en in shifts. Zorg daarbij dat je ten alle tijden de corona maatregelen opvolgt!

DI(E)SCO Bingo met DJ PJ

Geniet van een avond waarin volop hitjes worden gedraaid door de bekendste en meest geliefde DJ van Delft: DJ PJ! Tijdens deze avond zullen de lekkerste hitjes voorbij komen en kun je fantastische prijzen winnen bij de enige echte DI(E)SCO Bingo! Wie heeft de meeste muziekkennis? Wie heeft als eerste Bingo? Doe mee en wie weet ben jij het wel! (Deelname = gratis).

DIES Diner

Om dit jaar toch nog een diner te kunnen houden, brengt de Dies deze naar jou in huis! Vier samen met jou studiegenootjes of commissiegenootjes de verjaardag van Curius met een thuisdiner. Wij zullen voor 18:00 de dinerboxen bij jullie langs komen brengen (we bezorgen niet buiten Delft)! De box bestaat uit een drie gangen diner, waarbij elke gang door een ander plaatselijk restaurant is bereidt. Voor het voor- en hoofdgerecht kan je uit drie gerechten kiezen. Ook zal er een tafelkleedje, kaars en een blond biertje van het Delfts Brouwhuis worden meegeleverd. En dit allemaal voor maar €12 per box! Wees snel want er zijn maar een beperkt aantal plekken.

MaCo walk & talk

Dear first and second year Master Students,

[VOL] LaTeX workshop - StuCo

LATEX WORKSHOP

BaCo - One four you!

Hee jongenss!! Hopelijk gaat alles goed met jullie in deze, hopelijk laatste, lockdown en vervelen jullie je niet! Gelukkig heeft de BaCo, dé organisator van carrière-evenementen voor eerstejaars, weer wat leuks op de planning staan! Op 1 April 2021 vindt namelijk One four you plaats!! 2 bedrijven, waaronder een oud tb’er, geven een praatje over wat ze doen en hoe onze studie hier een onderdeel van is. Ook krijgen jullie een workshop van integrand over hoe je goed kan solliciteren! Op deze manier kan je je kijken hoe je later met jouw studie in het bedrijfsleven aan de slag kan! De bedrijven volgen nog in een volgend bericht en er wordt voor iedereen die mee doet een lunch verzorgd! Dus schrijf je snel in! en we zien jullie dan! Liefs de BaCo

BarCo Lentepakket

De lente is weer begonnen en dat betekent speciaalbiertjes drinken in de zon!! Koop nu je lentepakket voor maar 5€ met speciaalbiertjes, snacks en een leuke verrassing!

Lunchlezing Stedin

Op 6 april verzorgt Stedin een lunchlezing, open voor zowel bachelor- als masterstudenten! 

Digitale Speed Date Event Risk Assurance
P-Co Huizenrally

Hi allemaal!
De P-Co, de eerstejaars commissie die normaal een groot feest organiseert, komt dit jaar met iets nieuws: een huizenrally.

Bedrijvendiner

Ha masterstudenten!

StarCo Paintballen voor eerstejaars!

Heey eerstejaars!!

AC Paintballen voor tweedejaars en ouder!

Lieve Curioten,

Risk Assurance Women Event
StuCo - YER Time Management Workshop

WORKSHOP TIME MANAGEMENT

E-houseday Magnus Red

On the 7th of May, Magnus Red will organise an E-inhouse day. All master's students are welcome. Also, you'll recieve a drink and snacks box right at home!

Lunchlezing BridgeHead

Op 18 mei organisert BridgeHead een lunchlezing voor alle Nederlandse Curioten!

MaCo surfing

Do you always wanted to learn surfing? Then safe the date and take some surfing lessons with the MaCo on the 24th of May. The activity will take place at the beach in Scheveningen and will cost a maximum of €15. Let's connect together and sign up for this activity on our free day after the midterms! More information will follow after the sign up.  

Meet a Deals Executive
BarDIES x AC Eind

Hi!
10 juni is het eindelijk zover, de BarDies x AC Eind! Voor maar liefst 28 euro kun je met de bus naar Renbaan Duindigt in Wassenaar waar een 2-gangen diner is, spelletjes worden gespeeld en waar we onbeperkt kunnen drinken (koffie, thee, fris, wijn en bier) 5 uur lang!  
De activiteit is tussen 5 en 10 op donderdag 10 juni, exclusief de tijden van de busritten.  
Het belangrijkste is, schrijf je nu in met al je vrienden en trek je meest kak outfitje aan want het thema is ‘Louter Paardjeee’

Interactie Walking Case

He allemaal!!
1 juni organiseren wij, de interactie commissie, een walking case voor 2e, 3e en 4e jaars bachelorstudenten!!
Je krijgt van ons hapjes en drankjes bij de leukste horeca tentjes in delft en gaat hier een case oplossen die je voor KLM zal pitchen! Ook zal je langs het kantoor van Turff gaan en krijg je een korte presentatie hoe ze te werk gaan en kunnen julllie vragen over deze startup stellen. Terwijl je dit allemaal doet los je puzzels op om zo tot de juiste locaties en codes te komen. Doe goed je best want de winnaar van de case krijgt een vliegvoucher t.w.v 100€!!

Career Vision E-house day: Weolcan

On the 2nd of June, Career Vision wille organise an E-house day in coorporation with Weolcan! The day will consist of a presenation, an interesting case and lunch.

MaCo - Pubcrawl

In duo's you will be matched with other duo's in various rounds in different pubs in Delft.

BarDIES x AC Eind

VOL = VOL

Stuco lezing met Ferry Zandvliet - LIVE

LIVE

Stuco lezing met Ferry Zandvliet - ONLINE

ONLINE

Stuco lezing met Ferry Zandvliet - LIVE (extern)
Lunchlezing Witteveen+Bos

FOR DUTCH-SPEAKING STUDENTS ONLY

BarDIES x AC Eind (lunch)

VOL = VOL

VOL | BarDIES x AC Eind (diner)

DE INSCHRIJVINGEN VOOR HET DINER ZIJN HELAAS VOL

MaCo - MSc end of year BBQ!

Hey MOT and CoSEM students!

WOEJ II

Lieve eerstejaars,

TB-Café

UPDATE: Online inschrijven kan weer! / You can now register online again!

TB-Café

BELANGRIJK: Je kunt nu weer lid worden van Curius via onze website! Als je graag naar TB-Café wilt komen, maar je (nog) geen lid bent van Curius, kun je je aanmelden via de volgende Google Form. Goed om te weten dat je dan geen 5 muntjes ontvangt bij binnenkomst!

IMPORTANT: You can now become a member again! If you'd like to visit TB-Café but you are not a member (yet), sign up through the following Google Form. You do not receive 5 coins when signing up through the Google Forms.

TB-Café

BELANGRIJK: Als je graag naar TB-Café wilt komen, maar je (nog) geen lid bent van Curius, kun je je aanmelden via de volgende Google Form. Goed om te weten dat je dan geen 5 muntjes ontvangt bij binnenkomst!

IMPORTANT: If you'd like to visit TB-Café but you are not a member (yet), sign up through the following Google Form. You do not receive 5 coins when signing up through the Google Forms.

Sponsoren