Terugblik op de Ouderdag

23/01/2018

Ondanks dat KNMI code rood had afgegeven op 18 januari, is het verbazingwekkend veel ouders gelukt om af te reizen naar Delft. Daar vond namelijk de ouderdag plaats! De eerstejaars bachelor studenten hadden de kans om hun ouders de faculteit te laten zien en uit te leggen wat Technische Bestuurskunde nu precies inhoudt. Het programma zat goed vol en o.a. de opleidingsdirecteur Jan Anne Annema en alumnus Ferrie Förster, tevens de wethouder van Delft, kwamen spreken. Een broodje Leo tijdens de lunch kon vervolgens niet ontbreken. Na een leerzame ochtend en middag werd de dag afgesloten met een spannende quiz waarbij échte Curius snuggies gewonnen konden worden. Aansluitend heeft iedereen kunnen genieten van een borrel en live muziek in het Tb-Café.                                                                                                                                                                                                                                                                   De ouderdag commissie hoopt dat alle ouders inmiddels een beter beeld heeft gekregen van waar hun kind dagelijks mee bezig is en wenst alle eerstejaars veel succes met de tentamens!                                                                                                                                                                                                                                 

Sponsoren