Informatie bedrijven Management Event

Ochtendprogramma

 • Thales - algemene lezing
  De Thales Group is een wereldwijde elektronicaonderneming die actief is op het gebied van luchtvaart, defensie en informatietechnologie.


   

 • Gartner - workshop
  Gartner is een wereldwijd onderzoeks- en adviesbureau in de informatietechnologie-sector. Het bedrijf adviseert leiders in IT, Finance, HR, Legal en Compliance, Marketing, Sales en Supply Chain, en levert daarnaast onderzoek en beleidsinstrumenten.


   

 • Allianz Direct - workshop
  Allianz Group is een wereldleider in verzekeringen en financiële dienstverlening. Met ruim 85 miljoen klanten in meer dan 70 landen en meer dan 140.000 medewerkers. Ons doel is de meest betrouwbare financiële dienstverlener te zijn. We helpen onze klanten de juiste keuzes te maken. Zodat ze hun leven kunnen inrichten zoals ze dat zelf willen. We moedigen iedereen aan om zijn ambities te realiseren en niet bang te zijn om een stap verder te gaan. Allianz is the home for those who dare.


   

 • TBA - workshop

Middagprogramma

 • Shell - algemene lezing
  Shell is een van de meest toonaangevende energiebedrijven ter wereld en speelt daarmee een belangrijke rol in de energievoorziening. Als energiebedrijf is Shell in de gehele keten actief, van de exploratie van energiebronnen en de raffinage tot de verkoop van eindproducten.


   

 • AT Osborne - workshop
  AT Osborne helpt publieke opdrachtgevers om wezenlijk bij te dragen aan een toekomstbestendige infrastructuur, een gezonde samenleving en een duurzame leefomgeving. Daarbij houdt AT Osborne zich bezig met vraagstukken op het gebied van leefomgeving. In die context worden verbindingen gelegd tussen betrokken partijen, plannen en praktijk. 

 • Merkle - workshop
  Merkle is een toonaangevend Customer Experience Management (CXM) bureau en gespecialiseerd in het leveren van unieke, gepersonaliseerde klantervaringen over platformen en apparaten heen. Altijd gedreven door data, ondersteund door technologie, bewezen door prestaties en gevoed door creativiteit. Merkle heeft ruim 13.000 medewerkers en 50 vestigingen over de gehele wereld en is onderdeel van dentsu. In Amsterdam en Rotterdam werken meer dan 285 mensen voor toonaangevende klanten zoals Microsoft, T-Mobile, ASML, HEMA, Marktplaats, Leen Bakker, VodafoneZiggo, NS en Signify. Het bedrijf is strategisch partner van o.a. Google, Adobe, Salesforce, Bol.com en Selligent.

   

Sponsors