Management Event 2020

Fields marked with an asterisk (*) are mandatory.

Management Event 2020

// Voor inschrijven zie onder aan deze pagina //

Hét event, dat zich volledig focust op de toekomstige carrière van de Delftse student, biedt zowel bachelor- als masterstudenten van de TU Delft de kans workshops te volgen bij interessante bedrijven en lezingen te volgen van boeiende sprekers.

Met dit jaar het thema 'The Sustainable Revolution - trend or necessity'. Tegenwoordig speelt duurzaamheid een hele grote rol in de maatschappij en ook bedrijven ontkomen hier niet aan. Na de ingang van het klimaatakkoord moeten veel bedrijven over een aantal jaar aan allerlei eisen voldoen. Supermarktketens, multinationals en ook de industriële sector zullen hun beleid moeten aanpassen. Hoewel het vaak erg duur is voor een bedrijf om te verduurzamen, biedt het ook mogelijkheden. Deze dag staat in het teken van de problemen waar zij tegenaan kunnen lopen en hoe zij daarmee omgaan.
Consumenten baseren hun keuze tegenwoordig ook op duurzaamheid. Maar in hoeverre kunnen consumenten een goede inschatting maken van hoe duurzaam een bedrijf daadwerkelijk is. Wat beïnvloedt onze keuzes als we focussen op de duurzaamheid? En moeten we niet kritischer zijn?
 

Om op de hoogte te blijven van alle bedrijven zie het Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/454457595271561/

Persoonlijke informatie