Management Event 2019

Fields marked with an asterisk (*) are mandatory.

Management Event 2019

// Voor inschrijven zie onder aan deze pagina //

Dit jaar zal deze editie van het Management Event plaatsvinden op 26 februari in Gebouw 26 van de TU Delft. Het event, dat zich volledig focust op de toekomstige carrière van de Delftse student, biedt bezoekers de kans workshops te volgen bij interessante bedrijven en lezingen te volgen van boeiende sprekers.

Dit jaar staat het Event in het thema van Crisis- en Risicomanagement. Hoe gaan bedrijven in tijden van big data en een onzekere toekomst om met risico's? Wat wordt er preventief gedaan? En hoe groot is tegenwoordig bijvoorbeeld het voorspellend vermogen en hoe hebben bedrijven hun strategie hier op aangepast? Daarnaast is er tijdens koffiepauzes, de uitgebreide lunch en een afsluitende borrel alle gelegenheid je netwerk uit te breiden, een leuke stage binnen te slepen of een onderwerp voor je afstudeerproject te vinden. Bovendien kan je voor dit Event je CV laten checken en een gloednieuwe foto voor op je LinkedIn-pagina laten maken! Wil je meer weten over de bedrijven die langskomen op het Management Event 2019 of de verschillende winacties in de gaten houden? Ga dan naar www.managementeventdelft.nl

Het event, georganiseerd door TBM studenten, zal voor elke TU Delft student aantrekkelijk zijn en de veelzijdigheid van het thema zal uitgebreid aan bod komen!

De dag zal van 9:30 tot 17:00 duren met een gratis lunch en een borrel. De dag zal bestaan uit een aantal lezingen en 2 workshoprondes waar je je voor moet opgeven via een link die je krijgt na aanmelding!
Let op, bij dit event kunnen foto's gemaakt worden.

 

 

Persoonlijke informatie