Borrel Lezing Witteveen+Bos

Borrel Lezing Witteveen+Bos
Type

curius

Datumdonderdag 13 juni 2024 van 16:00 tot 17:45 uur

Bachelor- en masterstudenten!

Op donderdag 13 juni komt Witteveen+Bos naar Delft om te vertellen over hun lopende projecten en hoe je daar als TPM student kan komen werken! 

"Onze opdrachtgevers staan voor grote uitdagingen in hun streven naar het bouwen van leefbare en veilige steden, die goed bereikbaar zijn, met voldoende en schoon drinkwater en een duurzame energievoorziening. Steden en dorpen waar het prettig wonen en werken is en waar bedrijven duurzaam produceren. Wij adviseren en helpen hen om de juiste keuzes te maken en de vraagstukken op te lossen."

Wereldwijd schakelen zowel private als publieke partijen Witteveen+Bos in bij de opgaven waarvoor zij staan. Zij adviseren aannemers, ingenieurs- en architectenbureaus, energie- en drinkwaterbedrijven, spoor- en havenautoriteiten en de industrie. In de publieke sector werken ze voor de rijksoverheid, provincies, gemeenten en waterschappen. De vraagstukken waaraan ze werken betreffen de hele keten van beleid en ontwerp tot contractering en uitvoeringsbegeleiding. Witteveen+Bos streeft naar duurzame relaties met haar opdrachtgevers, zodat ze zo goed mogelijk in de behoeften en verwachtingen van hun opdrachtgevers kunnen verplaatsen en maximale toegevoegde waarde kunnen leveren.

Het uitvoeren van projecten op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw is hun primaire proces. De adviezen en ontwerpen richten zich in hoofdzaak op vier werkterreinen:

  • Gebouwde omgeving
  • Delta's, kusten en rivieren
  • Energie, water en milieu
  • Infrastructuur en mobiliteit

In de vorm van een borrel lezing zal je alles te weten komen over Witteveen+Bos en al je vragen kunnen stellen. De planning van de borrel lezing is als volgt:

16:15-17:00 lezing in TBM zaal G

17:00-17:45 borrel op TB-Café 

Er zal bij de borrel gratis drinken en hapjes geregeld worden! 

Pak deze kans om meer te weten te komen over Witteveen+Bos en eventueel een (afstudeer)stage/werkstudentschap/baan te fixen! Schrijf je in via de knop hierboven.

Sponsoren

Sponsoren