Mentorencontest WOEJ 2024

Mentorencontest WOEJ 2024
Georganiseerd doorWOEJ Commissie
Type

curius

LocatieTPM faculteit
Datummaandag 6 mei 2024 van 16:00 tot 19:00 uur

Inschrijvingen zijn geopend!

Bachelorstudenten!

Wil jij mentor worden van de eerstejaars op de WOEJ 2024? Meld je dan nu aan voor de mentorencontest met een tweetal!

Door het beperkte aantal plekken voor mentorenduo's, vindt er selectie plaats via een mentorencontest. Op maandag 6 mei ergens tussen 16:00 tot 19:00 wordt er een speciale act van jullie verwacht om te laten zien wat je in huis hebt! Bedenk hiervoor een leuke opvoering, cabaretshow, liedje of iets naar eigen keuze! Maak het vooral zo origineel mogelijk! Hier kort na zal je te horen krijgen of je geselecteerd bent!

Houd er rekening mee dat als je WOEJ mentor wilt worden, je 16 tot 18 augustus vrij moet houden in je agenda. Mocht je ook OWee mentor zijn, is combinatie met WOEJ mentor nog steeds mogelijk! Op zondag 18 augustus is de WOEJ afgelopen rond het middaguur en kan je aansluiten bij de OWee. 

Het belooft weer een geweldig weekend te worden vol met feesten en activiteiten, dus meld je zeker aan om erbij te zijn!

Slechts 1 iemand van het duo hoeft zich in te inschrijven via de site. Na 28 april ontvang je meer info over de planning van de mentorencontest. Alle bachelorstudenten kunnen zich aanmelden om mentor te worden op de WOEJ.

Sponsoren

Sponsoren