Ministeries Joint Bedrijfsbezoek

Ministeries Joint Bedrijfsbezoek
Georganiseerd doorRijksoverheid
Type

career

LocatieDen Haag
Datumdinsdag 23 april 2024 van 10:00 tot 16:00 uur

De inschrijvingen zijn helaas vol, maar het is mogelijk om je op de reservelijst te zetten. Mochten mensen niet mee gaan, dan wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen!

 

Beste Masterstudenten,

Op dinsdag 23 april (week 4.1) krijgen 18 masterstudenten de kans om langs te gaan bij twee verschillende Ministeries! Zowel het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat als Justitie en Veiligheid stellen hun kantoren open en hebben een dag vol aan cases, rondleidingen, lunch en borrel geregeld. Hier krijg je de kans om er achter te komen hoe je als CoSEM, MoT of EPA student bij ze aan de slag kan gaan na je studie! Ook kan je op deze dag netwerken om afstudeeropdrachten of stages te regelen bij een Ministerie!

Ministerie van Justitie en Veiligheid

Het Ministerie van Justitie en Veiligheid (JenV) richt zich op het waarborgen van rechtvaardigheid en veiligheid in Nederland. Het ontwikkelt beleid en maatregelen op het gebied van rechtshandhaving, criminaliteitsbestrijding, veiligheid op straat, terrorismebestrijding en migratie. Het ministerie werkt samen met wetshandhavingsinstanties, zoals de politie en het Openbaar Ministerie, en zet zich in voor een rechtvaardig en veilig Nederland voor alle burgers.

Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) bevordert economische groei en duurzaamheid in Nederland. Het richt zich op beleid voor ondernemerschap, energie, klimaat, innovatie en internationale concurrentiepositie. Dit omvat onder andere stimuleren van duurzame energie, ondersteuning van ondernemers en bevordering van innovatie.

Ben je geïnteresseerd in werken bij Ministeries en wil je meer weten hierover? Pak dan deze kans en meld je aan! In totaal kunnen 18 studenten zich aanmelden. Mocht het vol zijn, kom je op de reservelijst terecht.

Tot dan!

Sponsoren

Sponsoren