Ballen met Bedrijven

Ballen met Bedrijven
Type

career

LocatieX - TU Delft
Datumvrijdag 20 mei 2022 van 14:00 tot 21:00 uur

Dutch speaking event

Op vrijdag 20 mei zal voor het eerst 'Ballen met Bedrijven' door Curius worden georganiseerd. Het evenement is bedoelt om op een sportieve manier nieuwe bedrijven te leren kennen. De dag is met de drie bedrijven Jelmer, Magnus, Stedin en 30 studenten. Het zal beginnen met inleidende presentaties, gevolgd door een twee uur durend voetbaltoernooi en een borrel en bbq om af te sluiten.

Vanuit Curius zal iedereen een gratis sportshirt ontvangen!

Datum: vrijdag 20 mei 14:00 - 21:00

Locatie: X - TU Delft

Prijs: €7,50 (inclusief sportshirt, borrel en bbq)

 

Jelmer

Jelmer is katalysator van vernieuwing in de wereld van infrastructuur, bouw, water, energie en gebiedsontwikkeling. Wij dagen jonge én ervaren professionals uit om de wereld eens vanuit een ander perspectief te bekijken. Hoe? Door young professionals met uiteenlopende achtergronden en vanuit verschillende disciplines samen te laten werken aan de uitdagingen van de toekomst. Dat werkt verfrissend, vernieuwend en versnellend.

Jelmer Talent Lab

Binnen het Jelmer talent lab leiden we de managers, adviseurs en experts van de toekomst op. Dat doen we door nieuwsgierige, pas afgestudeerde ingenieurs en adviseurs te verbinden aan organisaties met lef. In drie jaar tijd brengen young professionals hun expertise - variërend van projectmanagement of contractmanagement tot omgevingsmanagement of projectbeheersing - in bij verschillende business partners. Tegelijkertijd is er binnen het Jelmer talent lab volop aandacht voor natuurlijke talenten, persoonlijke groei en softs skills. Zo ontwikkelen Jelmer young professionals een groeimentaliteit. Gecombineerd met hun tomeloze ambitie en frisse, innovatieve ideeën stelt ze dat in staat om organisaties wendbaarder en flexibeler te maken - en de toekomst van de sector voorgoed te veranderen. Nieuwsgierig?

 

Magnus

De energiesector staat nog maar aan het begin van een ongelofelijke transitie. Magnus Red draagt bij aan de totstandkoming van een geïntegreerde EU-energiemarkt en aan de verdere inpassing van duurzame energie in het Nederlandse en Europese energienetwerk.

Een Europese energiemarkt

De energiesector is structureel aan het veranderen. De opwekking verschuift enorm naar hernieuwbare energiebronnen en wordt steeds meer gedecentraliseerd. Energiebesparing en energieopslag krijgen de volle aandacht. Voorspelling wordt een sleutelelement, toegang tot gegevens en digitalisering zijn een must. En veel nieuwe spelers vullen de gaten met nieuwe diensten in het verschuivende landschap.

De energiemarkt van de (nabije) toekomst vereist innovatie, andere vaardigheden, nieuwe regels en voorschriften en de betrokkenheid van alle belanghebbenden. Het is een uitdagende reis die het bestaande landschap zal dwingen compromissen te sluiten over de oplossingen. Magnus Red is ervan overtuigd dat handelen en vooruitgaan belangrijker is dan het ontwerpen van de perfecte oplossing.

Onze diensten

Als neutrale, onafhankelijke partner biedt Magnus Red gedegen project- & programmamanagement, consortiummanagement en bedrijfskundige expertise. We voelen ons verplicht risico's te nemen om onze klanten te ondersteunen in hun transitie.

 

Stedin

Elke dag 24/7 energie transporteren en ondertussen werken aan de energietransitie. Er zijn kleinere uitdagingen. Maar samen pakken we ’m op. Woonwijken, industrieën, ziekenhuizen, de enorme Rotterdamse haven. We werken elke dag knetterhard aan een netwerk waar iedereen op kan vertrouwen. En ondertussen werken we hard aan de energiewereld van de nieuwe energiegeneratie. Genoeg te doen dus. Doe je mee?

Ons werkgebied 

Wij zijn netbeheerder in het grootste deel van de Randstad, waaronder Den Haag, Utrecht, Rotterdam en het Rijnmond haven- en Botlekgebied. Drukke, stedelijke gebieden met complexe infrastructuur, waar de afhankelijkheid van energie groot is en energie altijd beschikbaar moet zijn. Om te wonen, werken en leven. Vandaag, en morgen. Daarnaast beheren we de energie-infrastructuur in de regio’s Kennemerland, Amstelland en Noordoost Friesland.

Sponsoren

Sponsoren