Inhousedag BridgeHead

Inhousedag BridgeHead
Type

career

LocatieDen Haag
Datumvrijdag 13 mei 2022 van 12:00 tot 18:00 uur

Dutch speaking event | Msc. students only

Wil jij leren hoe BridgeHead bedrijven helpt sucsesvol zaken te doen met de Rijksoverheid? Kom dan mee naar de inhousedag van BridgeHead op 13 mei!

De dag bij BridgeHead zal beginnen om 12:00 en de borrel zal rond 18:00 afgelopen zijn. 

BridgeHead

BridgeHead ondersteunt en adviseert nationale en internationale bedrijven succesvol zaken te doen met de Rijksoverheid en hun weg te vinden in de ingewikkelde wereld van het publieke domein. Met gedegen kennis en een netwerk verbindt BridgeHead de partijen aan elkaar, en aan programma’s en thema’s van de Rijksoverheid. Wij verbinden, geven inzicht in complexe overheidsvraagstukken en creëren leads en deals die voor zowel onze cliënten als de Rijksoverheid tot een positieve uitkomst leiden.

De expertise van BridgeHead ligt met name in IT- en digitaliseringsvraagstukken in brede zin en in het defensie- en veiligheidsdomein. Het fundament van onze dienstverlening is het weten wat zich op onze domeinen afspeelt in de Rijksoverheid gecombineerd met inhoudelijke kennis, waarmee de vertaalslag wordt gemaakt naar het gemeenschappelijk belang van onze cliënt en diezelfde Rijksoverheid. Hierbij komt gedegen (technologische) kennis samen met stakeholder analyse en stakeholder engagement tot uiteindelijk de “business opportunity”. De klanten van BridgeHead variëren van kleine en nieuwe bedrijven tot grote internationale bedrijven.\

BridgeHead bestaat uit een enthousiast team van 16 mensen, die in kleinere groepen samenwerken op de zeer diverse cliëntdossiers. Teamleden hebben veel autonomie, flexibiliteit in werkvormen, goede ontwikkelingsmogelijkheden en -last but not least- versterken elkaar. Daarnaast geldt het motto “Hard inspannen en hard ontspannen” en daar genieten we van.

Datum: vrijdag 13 mei 12:00 - 18:00

Locatie: Amaliastraat 9, Den Haag

Meld je nu aan en stuur vóór 10 mei je CV naar extern@curius.nl

Sponsoren

Sponsoren