Inhousedag BearingPoint

Inhousedag BearingPoint
Type

career

LocatieAlpha Tower, 19th floor
Datumdinsdag 3 mei 2022 van 12:00 tot 18:30 uur

Dutch speaking event | Master students only

Ben jij geïnteresseerd in consultancy en benieuwd naar hoe het is om bij BearingPoint te werken? Kom mee naar de inhousedag van BearingPoint op 3 mei!

De middag bij BearingPoint zal beginnen om 13:00 en zal rond 17:30 ten einde komen.

BearingPoint

BearingPoint is een onafhankelijk management en technologie adviesbureau met Europese wortels en een wereldwijd bereik. Tot de klanten van BearingPoint behoren veel van 's werelds toonaangevende bedrijven en organisaties, wat onze medewerkers de kans biedt om internationaal te werken als ze dat willen en van elkaars ervaringen te leren. We organiseren ons in vier kernteams; nieuwe medewerkers zullen rouleren tussen de teams om te ontdekken welke onderwerpen ze interessant vinden. De teams zijn:

  • Technologie
  • Data & Analytics
  • Mensen & Strategie
  • Klant & Groei

Projecten variëren van het optimaliseren van operationele modellen en processen tot het implementeren van strategieën en het doorvoeren van veranderingen, waarbij gebruik wordt gemaakt van geavanceerde analytics en datamanagement mogelijkheden. Het kantoor in Amsterdam is klein genoeg in aantal medewerkers)dat iedereen elkaar kent, maar geniet tegelijkertijd van de voordelen van een groot internationaal bedrijf.

Meld je nu aan en stuur vóór 30 april je CV naar extern@curius.nl

Sponsoren

Sponsoren