Batavierenrace 2022

Batavierenrace 2022
Georganiseerd doorAC
Type
LocatieNijmegen
Datumvrijdag 29 april 2022 t/m zondag 1 mei 2022

Lieve Curioten,

Vrijdag 29 April is het zo ver! Het startschot voor de grootste estafetteloop van de wereld, de Batavierenrace, zal luiden. In deze 50ste editie zullen wij met zn allen in totaal een route lopen van het centrum van Nijmegen, via Duitsland, de rustige Achterhoek en de Oude Markt in hartje Enschede naar de campus van de Universiteit Twente.

Niet de beste hardloper? Wees gerust, je hoeft in totaal maar een lengte van ongeveer 5 km te lopen, op je eigen tempo. Je bent dus niet de hele tijd aan het rennen (maar als je dat wil mag dat natuurlijk ook).  Daarnaast zullen wij degene die dan aan het hardlopen zijn toejuichen en ondertussen leuke dingen doen. 

Na de finish van de Batavierenrace rond 18:00 uur volgt jaarlijks het grootste studentenfeest van de Benelux op de campus van Universiteit Twente in Enschede, het Lustrum Batavierenfeest. Naar schatting zijn er 13.000 studenten aanwezig, dus gezelligheid ontbreekt niet :)

Het programma is ongeveer als volgt:
- vrijdag 29 april om ong 15:00 verzamelen (precieze tijd volgt nog)
- 18:30 begint de Batavierenrace
- zaterdag 30 april om 18:00 is de Batavierenrace afgelopen en is de Batavierenfeest
- zondag 1 mei vertrekken we terug naar Delft

In de prijs zit je startticket voor de batavierenrace, het verblijf, heerlijk ontbijt en lunch en een enorm mooie sportshirt die we met zijn allen het hele weekend zullen dragen. 

We hebben er enorm veel zin in!

Hopelijk zien we jou 29 april!!!

Groetjes de AC

Sponsoren

Sponsoren