Bedrijvendiner 2022

Bedrijvendiner 2022
Type

curius

Datumvrijdag 22 april 2022 van 17:45 tot 22:00 uur

*Dutch speaking event | Masterstudents*

Bedrijvendiner 2022

Op vrijdag 22 april wordt door Curius het jaarlijkse Bedrijvendiner georganiseerd! Samen met 15 mede studenten zal je drie bedrijven beter leren kennen en dat allemaal onder het genot van een drie-gangendiner bij restaurant De Gist. Elke gang zullen jullie doorwisselen zodat je alle 3 de bedrijven gesproken heb.

Om 17:45 zal de inloop zijn, waarna we om 18:00 zullen beginnen met de presentaties van de 3 bedrijven. Daarna zullen we vanaf 19:00 tot 22:00 genieten van een drie-gangendiner.

Meedoen? Stuur dan je CV vóór 14 april op naar extern@curius.nl. Dan krijg je vóór 15 april te horen of je geselecteerd bent voor het Bedrijvendiner 2022.

De deelname is geheel gratis!

De drie deelnemende bedrijven zijn:

 

AT Osborne

About AT Osborne

Wij Osborners maken de wereld om ons heen graag een beetje mooier en beter. Niet met hoogdravende idealen in ons hoofd, maar met praktische oplossingen voor complexe problemen waar onze maatschappij nu eenmaal mee te maken heeft. We zijn vakidioten met een missie. Wij zetten onze tanden graag in schijnbaar onoplosbare puzzels, we trekken haperende projecten weer vlot en schijnen ons licht op juridische knelpunten. We genieten ervan om intensief met elkaar en gezamenlijk met u te werken aan een betere leefomgeving om ruimte te geven aan mensen, mensen net als wij en mensen net als u.

Wat ons anders maakt is dat wij verbindingen leggen, tussen betrokken partijen, tussen plannen en praktijk en tussen u en ons. Wij zijn vasthoudend omdat wij uit ervaring weten dat voor elk vraagstuk een oplossing is. Hoe ver deze soms ook te zoeken lijkt in de dagelijkse, weerbarstige praktijk. Met onze vele talenten zijn wij als geen ander in staat om vanuit verschillende perspectieven te kijken. Met ruim 150 specialisten werken wij met u aan het beste resultaat.

 

Jelmer

about Jelmer

Jelmer is katalysator van vernieuwing in de wereld van infrastructuur, bouw, water, energie en gebiedsontwikkeling. Wij dagen jonge én ervaren professionals uit om de wereld eens vanuit een ander perspectief te bekijken. Hoe? Door young professionals met uiteenlopende achtergronden en vanuit verschillende disciplines samen te laten werken aan de uitdagingen van de toekomst. Dat werkt verfrissend, vernieuwend en versnellend.

Jelmer Talent Lab

Binnen het Jelmer talent lab leiden we de managers, adviseurs en experts van de toekomst op. Dat doen we door nieuwsgierige, pas afgestudeerde ingenieurs en adviseurs te verbinden aan organisaties met lef. In drie jaar tijd brengen young professionals hun expertise - variërend van projectmanagement of contractmanagement tot omgevingsmanagement of projectbeheersing - in bij verschillende business partners. Tegelijkertijd is er binnen het Jelmer talent lab volop aandacht voor natuurlijke talenten, persoonlijke groei en softs skills. Zo ontwikkelen Jelmer young professionals een groeimentaliteit. Gecombineerd met hun tomeloze ambitie en frisse, innovatieve ideeën stelt ze dat in staat om organisaties wendbaarder en flexibeler te maken - en de toekomst van de sector voorgoed te veranderen. Nieuwsgierig?

 

EY

About EY

EY Strategy and Transactions

EY Strategy and Transactions speelt een cruciale rol bij het ondersteunen van haar klanten bij het kopen, verkopen en fuseren van ondernemingen, alsmede strategievorming, her- structureringen, operationele verbeteringen en IPO’s. Door rechtstreeks samen te werken met senior executives en andere professionals helpt EY Strategy and Transactions klanten goed onderbouwde beslissingen te nemen over hoe zij kapitaal en transacties managen in een veranderende wereld. EY Strategy and Transactions bedient haar klanten vanuit verschillende specialisatie groepen: Transaction Diligence, Mergers & Acquisitions, Debt Advisory, Valuations, Modeling & Economics, Transaction Strategy and Execution, Turnaround Restructuring Strategy, Infrastructure Financial Advisory en Real Estate Advisory Services.

EY Consulting

EY Consultancy is onze snelst groeiende afdeling binnen EY. Met 20k professionals wereldwijd werken we samen met inspirerende klanten aan strategische veranderingen en nieuwe innovatieve manieren van denken. We helpen onze klanten met het oplossen van (sector) specifieke vraagstukken, het benutten van groeikansen en helpen het bedrijf te beschermen tegen risico’s. Dit doen we op het gebied van Data Analytics, Technology, Cyber Security, Supply Chain & Operations, Risk Management, Finance, Life Science & Healthcare en Strategy.

Wat is ons bedrijfsstrategie?

De kennis van onze mensen is de kracht van onze organisatie. Onderdeel van onze strategie is het creëren van Highest Performing Teams (HPT) waarbij het gaat om de beste prestaties van een team als geheel. We geloven in de kracht van een team met verschillende achtergronden en talenten. Om de hoogste kwaliteit in de dienstverlening te bereiken, zoeken we bij de samenstelling van teams naar de optimale mix van meningen, ervaringen en achtergronden.

EY Innovatie

Binnen EY vinden we het heel belangrijk dat we als wereldwijde organsatie bijdragen aan verantwoord en duurzaam ondernemen. Wij zien het als onze taak om zowel voor onze klanten als voor ons zelf innovatief bezig te zijn. Wij zijn elke dag bezig met innovatieve vraagstukken voor onze klanten.
We hebben een Wavespace waarin we onze klanten verder helpen door digitale sessies. Daarnaast hebben wij ons eigen ecosystem van start-ups waar jij als EY consultant advies aan kunt geven.
Intern hebben onze medewerkers ook de mogelijkheid om innovatief bezig te zijn d.m.v. ons interneinnovatieprogramma. Elk jaar doen er zo’n 100 collega’s mee aan het programma om EY te innoveren.

Zelf ervaren hoe het leven eruit ziet als consultant bij EY?

Een (scriptie of meeloop)stage bij EY consulting of EY Strategy and Transactions geeft jou op zowel professioneel vlak als sociaal vlak alle inzichten. Ook kun je natuurlijk solliciteren via de website voor een leuke startersfunctie.

Transaction Graduate Pogram

Met het Transaction Graduate Program bieden wij startende professionals de mogelijkheid om een unieke carrièrestart te maken in de dynamische omgeving van transacties. Bij EY Strategy and Transactions werk je in een veeleisende en veranderlijke omgeving waar jij de C-suite advies geeft over een breed scala aan transacties, financiering en strategische vraagstukken

Sponsoren

Sponsoren