Verkeersteller bij Ecorys

Company
Ecorys
Type
Vacancy
Location
Curius
Sector
Bachelor
Required language
Dutch

Description

Verkeersteller bij Ecorys

Flexibele bijbaan bij jou in de buurt!

We zijn bij het veldwerkbureau van Ecorys altijd op zoek naar studenten en scholieren die mee willen helpen met het verzamelen van data. Denk aan het rijden in een scanauto, het tellen van fietsen, het afnemen van enquêtes en nog veel meer andere (tel)werkzaamheden “in het veld”. 

De werkzaamheden vinden vooral plaats in Rotterdam en Amsterdam. Daarom kun je altijd kiezen voor de klussen bij jou in de buurt. Daarnaast zijn wij flexibel qua werktijden. Deze bijbaan combineer je daarom makkelijk met je studie, andere baan of je tussenjaar. Je plant zelf je werk in en bepaalt dus zelf waar en wanneer je werkt. Niet onbelangrijk: je verdient met deze werkzaamheden tussen de € 11,51 - € 13,00 (excl. 8% vakantiegeld en 11,5% vakantiedagen toeslag) per uur!

Ben je daarnaast goed met Adobe Illustrator, InDesign (en evt. Photoshop) en dashboardtools zoals Power BI? We zijn ook nog op zoek naar mensen illustraties, infographics en grafieken ontwerpen om onze rapporten nog sprekender te maken! Bekijk onze vacature voor een grafisch ingestelde student-assistent!

Help jij ons met het verzamelen van nieuwe data, óf wil jij ons helpen met het visueler maken van onze rapporten? Solliciteer dan direct via Ecorys! Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar SA@Ecorys.com.

Sponsors