Chauffeur Veldwerk Transport, Infrastructuur en Mobiliteit

Company
Ecorys
Type
Vacancy
Location
Curius
Sector
Bachelor
Required language
Dutch, English

Description

Chauffeur Veldwerk Transport, Infrastructuur en Mobiliteit

Binnen ons veldwerkbureau van Ecorys zijn wij op zoek naar (on)ervaren chauffeurs en liefhebbers van autorijden, die ons verder helpen met het verzamelen van data in de stad. Wij verzamelen parkeer- en mobiliteitsdata met behulp van innovatieve systemen op scanauto’s. Als chauffeur bekleed je een belangrijke schakel binnen dit proces. Je werkt voornamelijk binnen Amsterdam en Rotterdam, daarbuiten draaien wij met regelmaat projecten in (middel)grote steden binnen Nederland en België. Naast het werken in de scanauto heb je de mogelijkheid om Ecorys te helpen bij ander type projecten omtrent dataverzameling in het veld zoals fietstellingen en enquête onderzoek.

We zijn erg flexibel qua werktijden. Je kan je werk inplannen wanneer dat jou uitkomt, zodat er nog genoeg ruimte overblijft voor bijvoorbeeld je studie. Niet onbelangrijk: je verdient met deze werkzaamheden tussen de € 11,51 - € 13,00 (excl. 8% vakantiegeld en 11,5% vakantiedagen toeslag) per uur!

Klinkt dit jou goed in de oren, solliciteer dan direct via Ecorys! Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar SA@Ecorys.com.

Sponsors