Afstuderen bij APPM

Company
APPM
Type
Graduation Assignment
Location
Curius
Sector
Master
Required language
Dutch

Description

Als afstudeerder is er nog een laatste horde te nemen voordat de bul kan worden opgehaald: het schrijven van de afstudeerscriptie. APPM biedt studenten van verschillende studies de mogelijkheid om ‘projectleider’ te worden van je eigen project: het afstuderen.

WAT JE GAAT DOEN

Als afstudeerder ben je zelf de aanjager van je eigen onderzoek. Hoe baken je het onderzoeken van een complex probleem af? Welke kennis heb je nodig? Hoe verwerf je die? Hoe vind je evenwicht tussen de praktijk en de wetenschap?

Bij het beantwoorden van deze vragen sta je niet alleen. APPM staat voor een team van deskundigen waarbij niet alleen je begeleider je zoveel mogelijk ondersteunt, maar alle APPMers. De APPMers hebben voor dezelfde vuren gestaan en hebben ondertussen de nodige kennis en ervaring opgedaan. Zij vormen op die manier goede sparringpartners voor de problemen die je tegenkomt tijdens het afstuderen.

Bovendien maakt een afstudeeronderzoek meestal deel uit van een lopend project waar professionals van APPM mee bezig zijn. Op deze manier leveren jouw resultaten een serieuze bijdrage aan een realiseerbaar project. En dat is iets om trots op te zijn!

WAAROM JE JUIST BIJ ONS WILT WERKEN

•        Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen vormen de basis van werken bij APPM. Er is volop ruimte om bezig te zijn met onderwerpen die jouw interesse hebben en die aansluiten op jouw drijfveren.

•        Werken bij APPM betekent werken met plezier. Je werkt intensief samen met de andere professionals binnen APPM.

•        We geloven sterk in ‘ontwikkeling on the job’ vanuit samenwerking met collega’s en ons netwerk. Vanzelfsprekend krijg je ook de kans om jezelf te ontwikkelen met gerichte interne en externe opleidingen.

•        We organiseren regelmatig ontwikkeldagen, waar collega’s op bijzondere locaties inspiratie en kennis delen en elkaar beter leren kennen.

•        Naast plezier op de werkvloer zijn er de jaarlijkse én legendarische koersdagen en tal van andere APPM-activiteiten.

WIE WE ZOEKEN

Ben jij geïnteresseerd in afstuderen bij APPM, en heb je een concreet voorstel voor een complex maatschappelijk vraagstuk dat past binnen onze werkterreinen en organisatie? Dan horen we graag van je!

OVER APPM

Bij APPM werken al 25 jaar we aan innovatieve oplossingen op het gebied van ruimte, water, energie, elektrisch vervoer, mobiliteit en infrastructuur. Met zo’n 100 managers en adviseurs maken we Nederland elke dag een beetje mooier. We werken bevlogen aan projecten, omdat we oprecht in de opgaven geloven. APPM is een hechte netwerkorganisatie die expertise uit de verschillende werkvelden weet te verbinden. We zijn vindingrijk en weten nieuwe paden te bewandelen.

We vertellen je graag meer!

Neem voor meer informatie over deze functie (of een goede kop koffie) contact op met:

Marcel Touset

E-MAIL: touset@appm.nl

TEL: +31 6 25046069

Solliciteren?

Je kunt je motivatie met cv mailen naar werkenmetplezier@appm.nl.

Sponsors