Young Professional

Company
APPM
Type
Vacancy
Location
Curius
Sector
Master
Required language
Dutch, English

Description

Je bent net afgestudeerd of hebt enkele jaren werkervaring, en je wil je graag verder ontwikkelen op persoonlijk én professioneel vlak. Welke thema’s en vraagstukken vind je interessant? En over welke talenten beschik je? Dit is een persoonlijke ontdekkingstocht waar je als young professional de tijd en ruimte voor moet krijgen. Daar staan we voor bij APPM.

Wat je gaat doen

Bij APPM werk je aan de opgaven van morgen: de energietransitie, de mobiliteitstransitie, verstedelijking en klimaatadaptatie. Om te ontdekken waar jouw passie en talenten liggen, maak je kennis met projecten van strategie tot uitvoering en in de volle breedte van alle werkvelden. Zo werk je een periode bijvoorbeeld als omgevingsmanager aan de enorme gebiedsontwikkeling op de Haagse Binckhorst, en de periode daarna als procesmanager aan een wijkuitvoeringsplan van de energietransitie. Je werkt altijd nauw samen met een medior- of seniorcollega die jou daarbij helpt en begeleidt. Je bepaalt zelf aan welke vraagstukken je werkt en wanneer je toe bent aan specialisatie.

Een kleine greep uit de opgaven en projecten waar onze young professionals aan (mee)werken:

Veilige en gezonde straten in de Rotterdamse binnenstad

Dijkversterking Neder-Betuwe

Amstelstation-Amsteloever

De warmtetransitie in de Haagse Vruchtenbuurt

LoLa - laadnetwerk voor zero-emissielogistiek

Gebiedsontwikkeling Binckhorst Den Haag met HOV-verbinding

Stedelijke vernieuwing Almere-Haven

Waarom je juist bij ons wilt werken

• Bij APPM werken we aan innovatieve oplossingen op het gebied van ruimte, water, energie, elektrisch vervoer, mobiliteit en infrastructuur. Je krijgt volop ruimte om over de gehele breedte te ontdekken waar je energie van krijgt. Je zit daarbij niet vast aan een specifiek werkveld of bepaalde rol. Bij APPM werken we niet in hokjes.

• Je draagt bij aan een mooier Nederland op een manier die bij jou past. Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen vormen de fundamentele basis van APPM. Je bepaalt zelf hoe en waar je graag werkt.

• Je komt terecht in een hecht bedrijf waarin mensen met verschillende inhoudelijke expertises of interesses elkaar opzoeken en veel samenwerken. Dat we zo’n hechte netwerkorganisatie zijn, maakt onze toegevoegde waarde groot. Voor jou én voor onze opdrachtgevers.

• Jouw ontwikkeling staat centraal. We geloven sterk in ‘ontwikkeling on the job’ en hechten veel waarde aan individuele aandacht. Vanzelfsprekend kun je je verder ontwikkelen met gerichte interne en externe opleidingen. Als young professional kun je deelnemen aan het opleidingsprogramma van APPM: de APPM Academy.

• Naast plezier op de werkvloer zijn er de jaarlijkse legendarische koersdagen en regelmatig de ontwikkeldagen, waarin we op bijzondere locaties inspiratie en kennis delen en elkaar beter leren kennen. Daarnaast is er voor ieder wat wils in de vorm van borrels, sportieve activiteiten (wintersport, wielrennen, padellen, voetballen en hardlopen), partner-events en nog veel meer.

Wie we zoeken

• Je hebt een wo-opleiding afgerond in de richting van bijvoorbeeld techniek, duurzaamheid, planologie of bestuurskunde.

• Je hebt 0 tot 5 jaar werkervaring.

• Je bent initiatiefrijk, communicatief vaardig en ambitieus. Daarnaast beschik je over een sterk analytisch denkvermogen en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

• Je werkt gestructureerd en zorgvuldig.

• Je vindt het leuk om je te verdiepen in complexe vraagstukken en politiek-bestuurlijke verhoudingen.

• Tot slot: je bent sociaal vaardig en gericht op samenwerken.

Over APPM

Bij APPM werken al 25 jaar we aan innovatieve oplossingen op het gebied van ruimte, water, energie, elektrisch vervoer, mobiliteit en infrastructuur. Met zo’n 90 managers en adviseurs maken we Nederland elke dag een beetje mooier. We werken bevlogen aan projecten, omdat we oprecht in de opgaven geloven. APPM is een hechte netwerkorganisatie die expertise uit de verschillende werkvelden weet te verbinden. We zijn vindingrijk en weten nieuwe paden te bewandelen.

Interesse?

Meer weten over deze functie bij APPM? Voor meer informatie (of een goede kop koffie) kun je contact opnemen met Tjitske van Erp. Ben je al overtuigd? Je kunt je cv en motivatiebrief sturen naar werkenmetplezier@appm.nl.

Sponsors