Traineeship Corporate Recruiter

Company
Merkle
Type
Vacancy
Location
Curius
Sector
Master
Required language
Dutch, English
Website
https://www.merkleinc.com/nl/nl/werken-bij

Description

Over Merkle Nederland

Merkle is een toonaangevend Customer Experience Management (CXM) bureau en gespecialiseerd in het leveren van unieke, gepersonaliseerde klantervaringen over platformen en apparaten heen. Altijd gedreven door data, ondersteund door technologie, bewezen door prestaties en gevoed door creativiteit. Merkle heeft ruim 13.000 medewerkers en 50 vestigingen over de gehele wereld en is onderdeel van dentsu. In Amsterdam en Rotterdam werken meer dan 285 mensen voor toonaangevende klanten zoals Microsoft, T-Mobile, ASML, HEMA, Marktplaats, Leen Bakker, VodafoneZiggo, NS en Signify. Het bedrijf is strategisch partner van o.a. Google, Adobe, Salesforce, Bol.com en Selligent.

Functieomschrijving

Ben jij...

...net afgestudeerd en droom jij van een baan bij een digital agency met een specialisatie op recruitment? Altijd al willen weten hoe je talent spot? Dan is dit je kans om te starten bij het door de Emerce 100 verkozen beste Digital Agency van Nederland! 

Dit ga je doen...

...tijdens dit traineeship start je met een uitgebreid trainingsprogramma waarin je alles leert over recruitment. Samen met twee gepassioneerde senior recruitment collega’s ga je direct aan de slag en geef je hen support op het gehele werving en selectieproces.

Het traineeship duurt 1 jaar waarin er in de eerste maanden trainingen worden gegeven op het gebied van: online sourcing technieken, schrijven van functieprofielen, screenen van kandidaten, campus recruitment, onboarding, marketing recruitment campagnes, interviewtechnieken (STAR(E) methode), geven van feedback en als kers op de taart doe je ook nog kennis op van het Nederlands Arbeidsrecht. Daarnaast ontwikkel je jouw talenten en competenties en zal de functie die je gaat vervullen afgestemd zijn op jouw kennis, talenten en ambities. Onze filosofie? Je bent op je best als je doet wat je leuk vindt!

Je krijgt 1 op 1 begeleiding en coaching van een persoonlijke mentor/senior corporate recruiter zodat je in een mum van tijd een echte specialist wordt!  

Enthousiast? Reageer dan direct op dit exclusieve traineeship!

Functie-eisen

Wat kenmerkt jou nog meer..

 • hbo/wo werk- en denkniveau;
 • Ambitie en lef!
 • Je leeft praktisch online;
 • Je bent een echte doener;
 • Organisatietalent en commercieel sterk;
 • Innovatief en een verbinder;
 • Een bovengemiddeld analytisch vermogen;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. 

Aanvullende informatie

Wat wij bieden...

Best veel, maar hier wat highlights:

 • Een uitdagend traineeship met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Een internationale omgeving met diverse stakeholders;
 • De mogelijkheid om te werken bij een agency die voor bekende en toonaangevende klanten werkt;
 • Een plek in een HR team met ambitieuze, resultaat gedreven en gezellige collega's bij een innovatief bedrijf;
 • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • De mogelijkheid om vanuit huis te werken (60% vanuit kantoor, 40% vanuit huis);
 • Voldoende ruimte voor andere toffe dingen naast je werk zoals de digitale vrijdagmiddag borrel, onze stay active & healthy bootcamp en de office olympics;
 • Een internationale werkomgeving. Sparren met collega’s over de hele wereld!

Waar ga je werken?

Bij ons vind je een groep professionals met allemaal verschillende achtergronden en specialisaties. Specialisten die graag over de grenzen van hun vakgebied heen kijken en samen het ‘onmogelijke’ mogelijk willen maken voor onze klanten. We geven je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We houden niet van ellebogenwerk, wel van gezelligheid. Zelf vinden we de feestjes, de ruimte voor eigen initiatieven en de fijne sfeer ook echt top.

'Bij Merkle NL streven we naar een veilige werkplek met als doel gelijke kansen en behandeling voor iedereen. Waar iedereen zich welkom en veilig voelt om te zijn wie ze zijn en waar iedereen zich kan uiten. Omdat we voorstander zijn van echte verandering, moedigen we sollicitaties aan van kandidaten met verschillende achtergronden om zo onze diversiteit verder te vergroten.'

Ben jij geïnteresseerd?

Sponsors