Trainee Campagne Manager/Process Manager

Company
Merkle
Type
Vacancy
Location
Curius
Sector
Master
Required language
Dutch, English
Website
https://www.merkleinc.com/nl/nl/werken-bij

Description

Over Merkle Nederland

Merkle is een toonaangevend Customer Experience Management (CXM) bureau en gespecialiseerd in het leveren van unieke, gepersonaliseerde klantervaringen over platformen en apparaten heen. Altijd gedreven door data, ondersteund door technologie, bewezen door prestaties en gevoed door creativiteit. Merkle heeft ruim 13.000 medewerkers en 50 vestigingen over de gehele wereld en is onderdeel van dentsu. In Amsterdam en Rotterdam werken meer dan 285 mensen voor toonaangevende klanten zoals Microsoft, T-Mobile, ASML, HEMA, Marktplaats, Leen Bakker, VodafoneZiggo, NS en Signify. Het bedrijf is strategisch partner van o.a. Google, Adobe, Salesforce, Bol.com en Selligent.

Functieomschrijving

Ben jij…

… een ambitieuze starter die de kans aangrijpt om je talenten verder te ontdekken en hierin te investeren? Werk je graag in teamverband voor mooie merken en weet je ook individueel het verschil te maken? Dan zoeken we jou als nieuwe collega voor ons Trainee Programma!

Dit ga je doen…

Je eerste echte baan, een nieuw avontuur! Om zo snel mogelijk je weg binnen de organisatie te vinden en zo goed mogelijk onze cultuur te ervaren bestaat je onboardingsprogramma naast kopjes koffie met nieuwe collega’s, uit bootcamps en workshops. Binnen een periode van 2 jaar ontdek en ontwikkel je je talenten tot een hoger plan en leren we je alles over campagne en proces management. Je krijgt bij ons de kans om de theorie snel in de praktijk te brengen en samen te werken met experts waar je mee kunt sparren en veel van kunt leren. Daarnaast ben je druk bezig om je eigen talenten en vaardigheden onder de loep te nemen, je grenzen te verleggen, doe je technische kennis op en leer je wat het werkveld van marketing CRM inhoudt. We begrijpen dat je snel van toegevoegde waarde wil zijn, dit is je kans! We werken voor mooie merken zoals T-Mobile, Marlies Dekkers, BMW, NS, KLM, Adobe en Feyenoord.

Jij dus ook! Binnen dit traineeship heb je veel klantcontact, voer je zelfstandig gepersonaliseerde marketingcampagnes uit, leer je meer over de onderliggende processen en optimaliseer je het klantproces. Op deze manier krijg je een heel allround beeld van wat we allemaal voor onze klanten doen, welke afdelingen je nodig hebt om alles soepel te laten verlopen en voor welke functie jouw hart sneller gaat kloppen.

Gaat je voorkeur meer uit naar het (technische) proces of meer naar de marketing kant? Dit is het moment om je meer te verdiepen in wat een Customer Process Manager en een Campaign Manager doet. Alles wat je nodig hebt om jezelf te ontwikkelen en succesvol te zijn wordt door ons gefaciliteerd. Denk bijvoorbeeld aan 1-op-1 gesprekken met je teammanager, kennissessies met collega’s en de nodige trainingen. Alle kansen en mogelijkheden zijn aanwezig het enige dat jij hoeft te doen is vertrouwen op je vaardigheden en ambitie!

Functie-eisen

Daarnaast heb je...

• een bachelor- of master diploma;
• ervaring of sterke affiniteit met ICT;
• kennis van of ervaring met data-gedreven processen;
• passie in wat je doet en hoe je het doet;
• sterke communicatieve vaardigheden;
• goede beheersing in woord en geschrift van het Nederlands en het Engels.

Aanvullende informatie

Wat wij bieden...

Best veel, maar hier wat highlights:

  • Een uitdagend traineeship met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, door workshops en trainingen;
  • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een uitdagende omgeving met diverse opdrachtgevers. Van groot tot klein. Zo raak je in relatief weinig tijd bekend met veel verschillende branches, tools en methodieken;
  • Een plek in een team met ambitieuze, resultaat gedreven en gezellige collega's bij een innovatief bedrijf;
  • Voldoende ruimte voor andere toffe dingen naast je werk zoals de digitale vrijdagmiddag borrel, onze stay active & healthy bootcamp en de office olympics;
  • Een internationale werkomgeving. Sparren met collega’s over de hele wereld!

Waar ga je werken?

Bij ons vind je een groep professionals met allemaal verschillende achtergronden en specialisaties. Specialisten die graag over de grenzen van hun vakgebied heen kijken en samen het ‘onmogelijke’ mogelijk willen maken voor onze klanten. We geven je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We houden niet van ellebogenwerk, wel van gezelligheid. Zelf vinden we de feestjes, de ruimte voor eigen initiatieven en de fijne sfeer ook echt top.

'Bij Merkle NL streven we naar een veilige werkplek met als doel gelijke kansen en behandeling voor iedereen. Waar iedereen zich welkom en veilig voelt om te zijn wie ze zijn en waar iedereen zich kan uiten. Omdat we voorstander zijn van echte verandering, moedigen we sollicitaties aan van kandidaten met verschillende achtergronden om zo onze diversiteit verder te vergroten.'

Ben jij geïnteresseerd?

Sponsors