Van Loenen Consultancy B.V.

Website
https://van-loenen.org/

Over Van Loenen Consultancy B.V.

Sluit je aan bij onze missie: klanten succesvoller maken!

Van Loenen Consultancy is een bureau met procesmatig en systemisch denkende techneuten die ambitieuze, aansprekende opdrachtgevers begeleiden en ondersteunen. Wij optimaliseren hun bedrijfsprocessen en informatiemanagement in engineering en productie. Klanten succesvoller maken: dat is onze missie! We zijn actief in de maritieme maakindustrie, de civiele technieksector (overheid, ingenieursbureaus en aannemers), energietransitie en watermanagement.

Systems Engineering pioniers sinds 2008

Wij organiseren de complete data-informatiebehoefte van onze opdrachtgevers. We werken nauw samen met onze opdrachtgever maar ook met onze interne collega's, vaak in een multidisciplinair team. Onderdeel van ons werk is het onderzoeken van de informatiebehoefte, het modelleren en implementeren van de processen. De Systems Engineering methodiek is hierbij de rode draad. Ook leveren we bijpassende tooling om de uitgewerkte processen te ondersteunen. Dit kan door het aanpassen van bestaande tooling (vaak Relatics) of door het implementeren van onze zelfontwikkelde tool Datastorms. 

Ga mee op reis

Sinds 2016 ondersteunen studenten van de TU Delft ons. Wij bieden gemotiveerde studenten een baan die flexibel te combineren is met hun studie. We zoeken vooral studenten die in de laatste fase van hun bachelor zitten of bezig zijn met hun master. De studie staat voorop, we maken per periode afspraken over het werken bij ons.

We zijn erg blij met afgestudeerden die ervoor kiezen om nog langer als consultant bij ons te blijven. Uiteraard zijn anderen ook welkom! Wij bieden een informele, familiaire sfeer. De doorgroeimogelijkheden zijn enorm. We gaan graag op zoek naar opdrachten die aansluiten bij jouw interesses en expertise.

Sponsoren