Management Event Delft

Management Event 2022

Innovatie is vandaag de dag onmisbaar. Zonder innovatie zouden de wensen en behoeften van de mens door decennia heen, niet mee kunnen hebben gegroeid. Doordat innovatie steeds sneller gaat door de jaren heen verandert alles ook op hoger tempo, waaronder technologie, infrastructuur, transport etc. Bedrijven worden steeds creatiever in hun ontwikkelingen. Daardoor willen wij met dit thema inzicht verschaffen in innovatie en hoe creatief en origineel die innovaties binnen een bedrijf doorgroeien.

Op 21 maart 2022 vindt het jaarlijkse Management Event plaats op de TBM faculteit.
Het thema van dit jaar is: Explained: Innovation that inspires. 

Tijdens het event zijn er sprekers van verschillende toonaangevende bedrijven aanwezig. Het event, georganiseerd door TBM studenten, is voor alle TU Delft studenten toegankelijk vanwege de grote diversiteit van bedrijven. De dag is daarom is opgedeeld in twee delen: een ochtend- en een middagprogramma. Het ochtendprogramma duurt van 9:45 tot 14:00 uur (incl. gratis lunch) en het middagprogramma van 14:00 tot 18:00 uur (incl. gratis borrel). Bovendien krijgen alle deelnemers een goodiebag met allerlei leuke goodies van deelnemende bedrijven! Je kan je ook inschrijven voor alleen de ochtend of de middag. 

De bedrijven die onder andere aanwezig zullen zijn: Thales, Gartner, Allianz Direct, Shell, Merkle & AT Osborne. Meer informatie over de bedrijven vind je hier.

De ochtend begint met een lezing van Thales. Daarna volgt er een shift waarin 3 bedrijven elk hun eigen workshop geven.Na deze leerzame ochtend wacht er een overheerlijke lunch op ons, waarbij de bedrijven zullen aansluiten en er de mogelijkheid is tot netwerken. Vervolgens starten we de middag met een lezing van Shell, waarna we weer eindigen met een shift workshops met 3 verschillende bedrijven . Om deze dag goed af te sluiten is er een borrel georganiseerd met alle bedrijven waar je ook weer met de bedrijven in contact kan komen. 
Lijkt dit je wat? Schrijf je snel in! 

Ticketprijs:
- Hele dag: 6 euro (incl. lunch én borrel)
- Ochtend shift: 4 euro (incl. lunch)
- Middag shift: 4 euro (incl. borrel)

Klik hier om je aan te melden voor de HELE DAG!

Klik hier om je aan te melden voor een DAGDEEL!

Sponsors