PwC

Website
pwc.nl/carriere

Over PwC

Alle ruimte om het beste uit jezelf te halen

Je hebt een technische achtergrond en bent weliswaar bij na klaar met je studie, maar je bent nog lang niet uitgeleerd. Dat komt goed uit. PwC heeft volop dynamische startersfuncties op het gebied van onder andere cybersecurity, data & analytics en digitale transformatie. Werken bij PwC betekent werken in een creatieve en dynamische werkomgeving waar je constant zoekt naar innovatieve oplossingen en nieuwe technologieën voor onze klanten. Je hebt toegang tot een wereldwij d netwerk en deelt je kennis, ideeën en vragen met de beste professionals uit je vakgebied. Je werkt in multidisciplinaire teams met collega’s die elkaar inspireren.

Een wereld vol kansen

Jouw carrière is wat het is: van jou. Jij bepaalt, wij bieden je de kansen. Op uitdagend werk dat er toe doet. Om het maximale uit jezelf te halen. Om mee te bouwen aan vertrouwen in de maatschappij en een bij drage te leveren aan het oplossen van belangrij ke problemen. Je wordt intensief begeleid en er is volop ruimte voor jouw ambitie en persoonlij ke keuzes. We bieden afwisselende werkzaamheden en uitdagende opdrachten bij vooraanstaande klanten.

Verras jezelf en je klanten

Om onze klanten te verrassen, blij ven we zoeken naar nieuwe invalshoeken. Daarom helpen we je graag verder bij het ontdekken van je sterke punten. Met coaching, inspirerende collega’s, opleidingen en de mogelij kheid te switchen tussen sectoren en vestigingen. Of je gaat een korte of langere periode naar het buitenland. Als het om jouw ontwikkeling gaat, kent PwC geen grenzen. Kij k voor actuele evenementen, stages en vacatures op pwc.nl/carriere.

Sponsoren