Merkle

Website
https://www.merkleinc.com/nl/nl/werken-bij

Over Merkle

Merkle Nederland

Merkle is een toonaangevend Customer Experience Management (CXM) bureau en gespecialiseerd in het leveren van unieke, gepersonaliseerde klantervaringen over platformen en apparaten heen. Altijd gedreven door data, ondersteund door technologie, bewezen door prestaties en gevoed door creativiteit. Merkle heeft ruim 13.000 medewerkers en 50 vestigingen over de gehele wereld en is onderdeel van dentsu. In Amsterdam en Rotterdam werken meer dan 285 mensen voor toonaangevende klanten zoals Microsoft, T-Mobile, ASML, HEMA, Marktplaats, Leen Bakker, VodafoneZiggo, NS en Signify. Het bedrijf is strategisch partner van o.a. Google, Adobe, Salesforce, Bol.com en Selligent.

Geef je carrière een kickstart met het traineeship bij Merkle!

Tijdens dit traineeship word je via een uitgebreid trainingsprogramma klaargestoomd tot een expert op het gebied van Digital Media, CRM OF Creatie door de beste Digital specialisten uit het vak. Je ontdekt waar jouw talenten en competenties liggen en ontwikkelt ze verder. Bij een succesvolle afronding ga je samen met gepassioneerde collega’s aan de slag voor de allermooiste merken. De functie die je gaat vervullen is hierdoor volledig afgestemd op jouw kennis, talenten en ambities. Vertel ons over jouw passies, jouw ambities, jouw talenten. We zijn altijd op zoek naar talent zoals jij. Begint het al te kriebelen? Waar wacht je nog op?

Ben jij…

…net of bijna afgestudeerd en droom jij van een baan als digital marketing consultant, campagne manager of tech consultant? Dan is dit je kans om te starten bij het door de Emerce 100 verkozen beste Digital Agency van Nederland! Per februari zoeken wij weer trainees namelijk!

We zijn hét toonaangevende Customer Experience Management (CXM) bureau van Nederland, waarbij data en technologie de drijvende krachten zijn. We zijn erkend en trendsettend. Al jaren behalen we hoge scores in de Emerce 100 en behoren daarmee tot de best presterende bureaus in de e-business. Op het gebied van talentontwikkeling zijn we frontrunner en bekroond met de TMA Talent Award en het Keurmerk Talentontwikkeling. Bij Merkle kun je jezelf zijn en het verschil maken door je talenten optimaal in te zetten.

Dit ga je doen…

Je start met een uitgebreid trainingsprogramma waarin je alles leert over de verschillende vakgebieden. Bij een succesvolle afronding ga je samen met gepassioneerde collega’s aan de slag en geef je de allermooiste merken zoals HEMA, T-Mobile, Marktplaats, Microsoft, Leen Bakker advies over hun strategie. Het trainee programma duurt 2 jaar waarbij je jouw talenten en competenties ontdekt en verder ontwikkelt. Onze filosofie? Je bent op je best als je doet wat je leuk vindt!

Wat kenmerkt jou nog meer…

 • een bachelor- of master diploma;

 • ambitie en lef!

 • je leeft praktisch online;

 • passie in wat je doet en hoe je het doet;

 • (een bovengemiddeld) analytisch vermogen;

 • sterke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.

Wat wij bieden…

Best veel, maar hier wat highlights:

 • Een uitdagend traineeship met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, door workshops en trainingen;

 • 1 op 1 begeleiding en coaching van een persoonlijke mentor zodat je in een mum van tijd een echte specialist wordt!

 • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden;

 • Een uitdagende omgeving met diverse opdrachtgevers. Van groot tot klein. Zo raak je in relatief weinig tijd bekend met veel verschillende branches, tools en methodieken;

 • Een plek in een team met ambitieuze, resultaat gedreven en gezellige collega’s bij een innovatief bedrijf;

 • Voldoende ruimte voor andere toffe dingen naast je werk zoals de digitale vrijdagmiddag borrel, onze stay active & healthy bootcamp en de office olympics;

 • Een internationale werkomgeving. Sparren met collega’s over de hele wereld!

Waar ga je werken?

Bij ons vind je een groep professionals met allemaal verschillende achtergronden en specialisaties. Specialisten die graag over de grenzen van hun vakgebied heen kijken en samen het ‘onmogelijke’ mogelijk willen maken voor onze klanten. We geven je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We houden niet van ellebogenwerk, wel van gezelligheid. Zelf vinden we de feestjes, de ruimte voor eigen initiatieven en de fijne sfeer ook echt top.

‘Bij Merkle NL streven we naar een veilige werkplek met als doel gelijke kansen en behandeling voor iedereen. Waar iedereen zich welkom en veilig voelt om te zijn wie ze zijn en waar iedereen zich kan uiten. Omdat we voorstander zijn van echte verandering, moedigen we sollicitaties aan van kandidaten met verschillende achtergronden om zo onze diversiteit verder te vergroten.’

Enthousiast geworden? Kijk dan op onze website https://www.merkleinc.com/nl/nl/traineeship voor meer informatie en solliciteer direct!

 

Sponsoren