EY

Website
https://www.ey.com/en_nl

Over EY

EY Strategy and Transactions

EY Strategy and Transactions speelt een cruciale rol bij het ondersteunen van haar klanten bij het kopen, verkopen en fuseren van ondernemingen, alsmede strategievorming, her- structureringen, operationele verbeteringen en IPO’s. Door rechtstreeks samen te werken met senior executives en andere professionals helpt EY Strategy and Transactions klanten goed onderbouwde beslissingen te nemen over hoe zij kapitaal en transacties managen in een veranderende wereld. EY Strategy and Transactions bedient haar klanten vanuit verschillende specialisatie groepen: Transaction Diligence, Mergers & Acquisitions, Debt Advisory, Valuations, Modeling & Economics, Transaction Strategy and Execution, Turnaround Restructuring Strategy, Infrastructure Financial Advisory en Real Estate Advisory Services.

EY Consulting

EY Consultancy is onze snelst groeiende afdeling binnen EY. Met 20k professionals wereldwijd werken we samen met inspirerende klanten aan strategische veranderingen en nieuwe innovatieve manieren van denken. We helpen onze klanten met het oplossen van (sector) specifieke vraagstukken, het benutten van groeikansen en helpen het bedrijf te beschermen tegen risico’s. Dit doen we op het gebied van Data Analytics, Technology, Cyber Security, Supply Chain & Operations, Risk Management, Finance, Life Science & Healthcare en Strategy.

Wat is ons bedrijfsstrategie?

De kennis van onze mensen is de kracht van onze organisatie. Onderdeel van onze strategie is het creëren van Highest Performing Teams (HPT) waarbij het gaat om de beste prestaties van een team als geheel. We geloven in de kracht van een team met verschillende achtergronden en talenten. Om de hoogste kwaliteit in de dienstverlening te bereiken, zoeken we bij de samenstelling van teams naar de optimale mix van meningen, ervaringen en achtergronden.

EY Innovatie

Binnen EY vinden we het heel belangrijk dat we als wereldwijde organsatie bijdragen aan verantwoord en duurzaam ondernemen. Wij zien het als onze taak om zowel voor onze klanten als voor ons zelf innovatief bezig te zijn. Wij zijn elke dag bezig met innovatieve vraagstukken voor onze klanten.
We hebben een Wavespace waarin we onze klanten verder helpen door digitale sessies. Daarnaast hebben wij ons eigen ecosystem van start-ups waar jij als EY consultant advies aan kunt geven.
Intern hebben onze medewerkers ook de mogelijkheid om innovatief bezig te zijn d.m.v. ons interneinnovatieprogramma. Elk jaar doen er zo’n 100 collega’s mee aan het programma om EY te innoveren.

Zelf ervaren hoe het leven eruit ziet als consultant bij EY?

Een (scriptie of meeloop)stage bij EY consulting of EY Strategy and Transactions geeft jou op zowel professioneel vlak als sociaal vlak alle inzichten. Ook kun je natuurlijk solliciteren via de website voor een leuke startersfunctie.

Transaction Graduate Pogram

Met het Transaction Graduate Program bieden wij startende professionals de mogelijkheid om een unieke carrièrestart te maken in de dynamische omgeving van transacties. Bij EY Strategy and Transactions werk je in een veeleisende en veranderlijke omgeving waar jij de C-suite advies geeft over een breed scala aan transacties, financiering en strategische vraagstukken.

Heb je vragen? Schroom dan niet contact met ons op te nemen en deel je CV, zodat wij samen met jou kunnen meedenken over de start van jouw carrière!


Tara Doedijns
Recruiter Consulting
Email:
tara.doedijns@nl.ey.com


Tess Wielaard
Recruiter Strategy and Transactions 
Email: 
tess.wielaard@nl.ey.com

Sponsoren