Business course ‘Consultancy in het fysieke domein’

16 April 2019

Ben jij een excellente student met inhoudelijke interesse in beleids- en samenwerkingsvraagstukken rondom duurzame mobiliteit, energietransitie en het krachtenveld in het openbaar bestuur? Zit jij in de eindfase van je studie en ben je bovengemiddeld gemotiveerd om het adviesvak te leren? Meld je dan aan voor de business course ‘Consultancy in het fysieke domein’ van Berenschot op 23 en 24 mei 2019!

Tijdens de Business Course krijgt een selecte groep studenten de kans om kennis te maken met het werkveld van Berenschot, het adviesvak en de consultants van de adviesgroep Besturen en Samenwerken Fysieke Omgeving (BSFO). Je gaat inhoudelijk aan de slag met een actuele case, waarbij je flink wordt uitgedaagd. Dit wisselen we af met gezelligheid en informele activiteiten waarbij je onze enthousiaste collega’s leert kennen en al je vragen kunt stellen over werken bij Berenschot en BSFO.

Meer over Berenschot en BSFO

Berenschot is een onafhankelijk organisatieadviesbureau met 350 medewerkers wereldwijd. Al ruim 80 jaar verrassen wij onze opdrachtgevers in de publieke sector en het bedrijfsleven met slimme en nieuwe inzichten die leiden tot opmerkelijke resultaten. Bij de adviesgroep BSFO werken circa twintig adviseurs aan uiteenlopende opdrachten in het fysieke domein. Denk aan alliantievorming, stakeholdermanagement, verandertrajecten, evaluaties, procesbegeleiding, beleidsonderzoeken, en visie- en strategieontwikkeling. Dit doen we onder meer voor de ministeries van EZK en IenW, provincies, gemeenten, netwerkbedrijven en uitvoeringsorganisaties (zoals Rijkswaterstaat, ProRail, Enexis), waterschappen en publiek-private samenwerkingsorganisaties. Zo hebben wij voor diverse regionale organen energiestrategieën opgesteld, ProRail ondersteund bij hun positionering ten aanzien van de energietransitie en gemeenten verder geholpen zich als Smart City te ontwikkelen.

Enthousiast?

Ga jij de uitdaging aan? Meld je dan vóór 8 mei 2019 aan voor de ‘Consultancy in het fysieke domein' via het online formulier. Na de sluitingsdatum vindt de selectie van deelnemers plaats. Uiterlijk 8 mei hoor je of jij aan de Business Course gaat deelnemen! Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Josse van Sleeuwen (junior consultant) via j.vansleeuwen@berenschot.nl of 06 - 15624761. Hij vertelt je graag meer over de Business Course.