Ga jij TB studeren? Kom naar het eerstejaarsweekend!

27 June 2018

Ga jij komend jaar beginnen aan de studie Technische Bestuurskunde? Dan organiseert de WOEJ commissie van Curius voor jou een legendarisch weekend om je studententijd mee te beginnen! Het eerstejaarsweekend van TB (ook wel WOEJ genoemd) vindt plaats op 17, 18 en 19 augustus, waarna aansluitende de OWee plaats vindt. Tijdens dit weekend heb je de mogelijkheid om je toekomstige studiegenoten te ontmoeten en kennis te maken met Delft en studievereniging Curius. Het weekend zit vol met leuke activiteiten en feestjes met dit jaar als thema: Temptation Babes: Take it to the Beach! 

Inschrijven kan via de OWee website. Twijfel niet langer en begin met een kickstart je tijd in Delft! Meer informatie? Neem een kijkje op de website van de WOEJ! Voor al je vragen kun je ook altijd terecht bij de WOEJ commissie: woej@curius.nl. Of bel naar 0152783406.

Tot op de WOEJ!