TB'er van de maand

01 April 2019

Waar moeten we beginnen bij deze ras-Brabander met prachtig lange lokken? Hij begon zijn legendarische TB-carrière bij de StarCo, waar hij menig Sjaarsch in vuur en vlam zette in zijn blauwe trainingsbroek. Daarna bleef hij de vereniging een dienst bewijzen in de StuCo, waar hij onder andere de Research Day organiseerde.

Yannick is niet bepaald een vroege vogel, maar kruipt meestal pas na het middaguur zijn nest uit. Dit compenseert hij dan weer door tot laat in de nacht door te gaan, zo ook voor zijn studie. Yannick doet het nou eenmaal liever op zijn eigen manier en houdt dan ook steevast vol dat dit voor hem de juiste aanpak is. Dat die manier best prima kan werken wordt benadrukt door het machtig mooie cijfer dat hij voor zijn BEP heeft binnengesleept. Daardoor komt het behalen van zijn Bachelordiploma toch wel akelig dichtbij, wie had dat gedacht?

De heer Hogers heeft verder het geluk gehad om de illustere Interactiereis naar Krakau mee te mogen maken. Daar heeft hij zich flink lopen misdragen - voor de precieze details zul je hem zelf maar een keertje moeten aanspreken: dan kan hij onder meer haarfijn uitleggen wat er nou zo comfortabel was aan de houten vloer voor de kamerdeur van vreemdelingen, op de verkeerde verdieping, rond een uur of 7 ’s avonds. 3 uit de 4 avonden knock-uit eindigen is een statistiek waar hij tot op de dag van vandaag trots op mag zijn. Dit kunstje gaat hij hoogstwaarschijnlijk weer laten zien op de Interactiereis naar Manchester: meneer heeft zich namelijk weer eens door zijn vrienden laten overhalen om toch maar mee te gaan.

De afgelopen 4 jaren heeft Yannick de vrouwen van zich af moeten slaan, maar hij heeft zich dit jaar toch eindelijk weten te settelen. Wendy (WENDAAAAAAY) heeft dit voor elkaar weten te krijgen en zorgt ervoor dat Yannick nog minder slaap pakt dan normaal (doordat ze elke avond 3 uur met elkaar bellen).

Deze jongen, de pilsbaas die hij is, kan je vaak terugvinden bij het TB-Café op donderdagen vanaf 4 uur. En mocht hij daar niet te vinden zijn, dan is hij wellicht op Krashna of Proteus – deze man vindt in ieder geval altijd wel een reden om ergens alcohol te nuttigen. Wees voorzichtig met het aangaan van een beerpong wedstrijdje met deze kanjer, aangezien hij op dat gebied een wolf in schaapskleren is.