Interactie-uitje STEDIN

30 October 2018

Op vrijdag 12 oktober heeft het eerste interactie-uitje van dit jaar plaats gevonden. Met wat hulp van Interactie ‘17 -’18 was het eerste bezoek naar Stedin in Rotterdam een groot succes. We verzamelde rond 13:00 het op station, waar menig aankwam met een ontbijtje, colaatje of een vifit -goedemorgen om deze dag goed te kunnen beginnen.

Eenmaal aangekomen bij Rotterdam Blaak waren we na niet eens 2 minuten lopen aangekomen bij Stedin. Hier kregen we eerst een korte rondleiding en keken vanuit het gebouw neer op een top uitzicht over Rotterdam, behalve voor degene met hoogtevrees.  

Vervolgens kregen we een casus die voor ons als TB’ers zeer toepasselijk was. Het ging voornamelijk om de recente ontwikkelingen rondom de afsluiting van gasleidingen voor huishoudens. Stedin is wettelijk verplicht om deze taak aan te nemen en ook de leidingen uit de grond te halen.
De hoofdvraag van de casus luidde: ‘Hoe kunnen we dit het beste aanpakken met alle belanghebbende die hier mee te maken hebben (denk aan woningcorporaties, bewoners, de gemeente, het rijk).
Na een uur goed overlegd te hebben in groepen gaf iedereen een korte pitch waarbij elke groep zeer creatief was geweest. Nadat de winnaars hun tony chocolonely in beslag hadden genomen kon de borrel beginnen. Bij de borrel is de middag nog even lekker verder besproken en was er een gezellige mengelmoes van medewerkers bij Stedin en de deelnemers.

Als afsluiting gingen we ‘s avonds eten bij Happy Italy waar iedereen genoot van een Italiaanse gerecht met een drankje erbij. We willen de deelnemers bedanken voor hun inzet en enthousiasme bij Stedin. Daarnaast willen we Interactie ‘17 -’18 ook bedanken voor hun hulp bij de opzet van deze dag.

Het was een goed begin van het Interactie- jaar en we hopen jullie bij het volgende uitje weer te zien!

 

Kusjes,

Interactie ‘18/’19