Tempation Babes, Take it to the Beach!

04 October 2018

Lieve lieve eerstejaars,
Het lijkt alweer zo lang geleden, maar ik denk dat jullie de WOEJ nog lang niet zijn vergeten. Daarom nog even een terugblik op dit weekend vol verleidingen.

Het begon op de vroege vrijdagmorgen. Wij als commissie waren allemaal ruim op tijd (wat een beetje uitzonderlijk is voor ons). Nadat iedereen zich had aangemeld kon het weekend dan echt gaan beginnen!
Tijdens de eerste tussenstop een spoedcursus namen leren gedaan, waar we daarna uit volle borst alle Curius liedjes hebben gezongen. Iedereen keek ons in het begin een beetje verbaasd aan (begrijpelijk..), maar later zongen jullie als echte Curioten mee.
’s Middags hebben we ons lekker uitgeleefd bij een ouderwetse sportmiddag. Hierna kon het echte feest beginnen. Het was een te gekke avond en aan de regeladtjes te zien werd het Temptation thema erg serieus genomen. Chapeau!


Op zaterdag vonden jullie het opstaan iets minder leuk, maar na wat regeladtjes en een heerlijk ontbijt gingen jullie er weer tegenaan bij het ruilspel. Alle bewoners van Delft blij, want zij zijn eindelijk van hun troep af. Hierna zijn we lekker gaan zwemmen in Schiedam en hebben we naar een spektakel van een wedstrijd tussen nieuw en oud bestuur kunnen kijken.  ’s Avonds heeft iedereen zo hard gefeest op de biercantus dat er stoelen en tafels gesneuveld zijn, een feestje bouwen kunnen jullie wel!

De een kon de ochtendgymnastiek meer waarderen dan de ander. De rest van de dag hebben we vooral lekker gechilld en gestreden tussen de OWEE-groepjes. Nadat iedereen ’s middags was vertrokken van het terrein, was de WOEJ dan toch echt afgelopen.

Wij vonden het een mega vet/leuk/fantastisch/verleidelijk weekend en hopelijk hebben jullie net zo genoten als wij. Heel erg bedankt allemaal voor jullie gezelligheid en we zien jullie snel op TB!

Liefs, WOEJ xxx