Barwissel 10.0 x 11.0

26 October 2018

Op 27 september was het weer raak: De mooie nieuwe lichting van de Bar Commissie moest zichzelf bewijzen tegen de gerespecteerde pils rupsen met de grote X op de vestjes. De avond begon rustig, een ware stilte voor de storm. De na-zomer zon werd onder het genot van een pretcilinder of speciaalbiertje zeer geapprecieerd, en de gemoederen waren (nog) kalm. Nadat de bodem gelegd was met behulp van de heer P. Dennis, kon de ceremonie beginnen. De speech van BarCo 10.0 blikte terug op een wonderschoon jaar met vele mooie herinneringen, uitstekend gebracht door de heer Wieger Voskens. Aan de speech van 11.0 was geen touw vast te knopen, u got me fam?

De shotjes verdwenen als sneeuw voor de zon, maar de verrassingen in het midden bleken een groter obstakel. Gelukkig stond 11.0 als een geoliede machine klaar om de zware spies, bestemd voor Tom Boucherie, gezamenlijk naar binnen te werken. Na voltooiing van de wissel was het tijd voor een prachtige groepsfoto waar de oud-BarCo’s ook van harte welkom waren. Ik zou graag in detail ingaan op wat er zich daarna allemaal heeft afgespeeld, maar er zitten wat gaten in het geheugen. Toch zal het uitzicht vanaf het dak van Quintus door menig tb’er herinnerd worden..

Aan iedereen die er was: Bedankt voor het komen uitlachen en aanmoedigen! Een speciaal bedankje voor 10.0, voor het overnemen en opruimen van de bar na de wisseling, en de mooie (natte) bierpongtafel!!!

Heb je deze geweldige barwissel nou gemist (foei..) of wil je meer leuke feitjes over BarCo 11.0, lees dan via deze link wie er allemaal deel uitmaken van deze geweldige commissie.

XOXO 11.0

P.S – De heer brouwer zou graag weer worden toegevoegd aan de groepschat