MANISCH – BOILER ROOM FESTIVAL

12 June 2018BarCo 10.0

https://www.curius.nl/f/photoalbum/showfull/194/dsc_0467.jpgEen kleine maand geleden vond in het TB-café het grootste evenement van het jaar plaats: de Bardies. Na een voorbereiding van vele weken en de bar met 10.0 kaarsen te hebben gefeliciteerd, begon de BarCo vroeg in de ochtend met de opbouw van wat een onvergetelijke avond moest worden.
En wat is er genoten. Voor het eerst werd de faculteit TBM omgetoverd tot een zomerfestival: een bron van genot, een uiting van hip zijn en een orgastische samenklank van dansbare tonen. Overmatige vreugde, hyperactiviteit, impulsiviteit en een sterke ongeremdheid in tal van psychische functies: ‘Manisch’ was ontstaan. Zonnestralen baadden het terras in een zee van zaligheid, maar weerhield de TB’er er niet van zich direct na het consumeren van de bekendste Amerikaanse delicatesse naar de dansvloer te begeven. Geef hem eens ongelijk met zo’n line-up. Bollemat, Dobs, CHUUN, Stefanie Scholtes en Pim and Proper; uitblinkers in hun vak en grote aandeelhouders in het succes van Manisch. Het festival had alles: een kalmerende loungehoek voor de mindfulness-fanaat, suikerspinnen en snoep voor de zoetekauw, en een binnen- en buitenbar met een grote verscheidenheid aan alcoholische versnaperingen voor de dorstige delegeerder.
Tot in de vroege ochtend bleef het podium een hoge-dichtheidsbom met een onmiskenbaar energieniveau wat alleen de TB’er in die mate kan opbrengen. Het was voor de BarCo, zelfs met de enorm omvangrijke ingekochte voorraad, lastig om iedereen bij te benen. Kudo’s voor ons: toch gelukt. Om niet eeuwig door te praten over de ongekende mate van succes van deze avond, wat echter niet moeilijk is, kan het beste worden geluisterd naar de Amerikaanse schrijver James Gleick: “we choose mania over boredom every time”. Iedereen: bedankt namens BarCo 10.0!

 

https://www.curius.nl/f/photoalbum/showfull/194/dsc_0485.jpghttps://www.curius.nl/f/photoalbum/showfull/194/dsc_0459.jpg