WOEJ commissie 2016

19 August 2016
President: Bas Hacking
Secretaris: Mick Valentin
Thesaurier: Pepijn Thijssen
Commissaris Entertainment: Nikki Gerritzen
Commissaris Deelnemers: Evelien van Brakel
Commissaris Logistiek: Daan Dutilh
Qualitate Qua: Anne de Boer

Graag presenteren wij jullie de leukste commissie van Curius: de WOEJ! De WOEJ organiseert het introductieweekend voor de nieuwe TB-studenten. Zoals velen zullen weten is dit weekend HET leukste uit je TB-carrière. Dit weekend staat in het teken van het maken van nieuwe vrienden en het kennismaken met Curius. Met geweldige activiteiten en hier en daar een feestje wordt dit een weekend wat voor eeuwig in de geheugens van de aankomende TB’ers gegrift zal staan!

Voor de organisatie van dit weekend zijn er enkele uitverkorenen aangesteld. Het gaat hier om acht mega enthousiaste TB’ers, waarvan zes aankomend tweedejaarsstudenten en één QQ’er uit het Bestuur. Maar wie zijn deze supersterren?

Allereerst onze president: Bassie. Het maakt niet uit wat voor feestje het is, Bas weet precies hoe hij de drank naar binnen en weer naar buiten moet krijgen.

Vervolgens is er onze secretaris, Mickie. Met zijn heerlijke persoonlijkheid weet hij iedereen aan het lachen te maken. De notules in het Micks zijn dan ook altijd een pretje om te lezen.

Dan komt nu de man van de financiën, Peps. De rust, ingenomenheid en toch ietwat dappere houding staat als een stalen bolwerk garant voor een kei strak financieel beleid. Met zijn brede glimlach en vrolijke uitstraling zal deze lieve jongen zeker wat hartjes sneller laten kloppen.

Onze commissaris entertainment: Nikster. Deze girl zal er dit weekend voor zorgen dat iedere nieuwe TB-student met pijn aan zijn/haar het weekend zal verlaten. Tevens zorgt zij ervoor dat de nulletjes de legendarische Curius-liederen kunnen dromen.
 

Eef zorgt ervoor dat iedere nul nog steeds door de bomen het bos kan zien. Haar uitstraling, welbespraaktheid en sympathie, iets waar je U tegen zegt. Niet alleen beantwoordt zij alle prangende vragen van de nulletjes, ook staat zij altijd garant voor een Baardje en een biertje.

En dan onze Daantje. Hij zal er met zijn verleidelijke glimlach en sprankelende persoonlijkheid voor zorgen dat iedereen zich thuis gaat voelen op de WOEJ. Tevens zal deze avontuurlijke zeilboy zich ontfermen over de luxueuze faciliteiten, perfecte planning en sprankelende activiteiten.

En dan nu onze fantastische QQ’er, Anniepannie. Deze parel van het bestuur dirigeert ons door weer en wind naar het eindpunt wat een fantastisch weekend op gaat leveren.

Samen zal deze Communicatieve Commissie zorgen voor een Weergaloze WOEJ!