IBT 2016-2017

22 December 2013

President: Wouter Feil
Secretary: Silvia Fernández
Treasurer: Sophie van Wijngaarden
Commissioner Logistics: Ben van Rossum
Commissioner Companies: Stijn Bekkers
Qualitate Qua: Mathijs Bijkerk


Hallo allemaal,

Als je dit leest heb je het geluk gehad dat je op de IBT-pagina van de Exposie bent beland. IBT staat voor International Business Tour. De IBT organiseert een carrièretour van 13 maart t/m 19 maart. Deze tour begint in Nederland en eindigt ergens in Europa. Tijdens deze tour maak je kennis met interessante bedrijven. Hierbuiten zal je cultuur snuiven en biertjes nuttigen ergens in Europa.  Om deze reis perfect te laten verlopen hebben wij als IBT-commissie de taak op ons genomen om alle verschillende maaltijden uit te proberen om zo voor jullie de beste stad te kiezen. Nu eerst een klein voorstelrondje.

Stijn Bekkers is de man van de voorgerechten. Stijn is al vanaf zijn 2e vegan en heeft hierdoor een geweldige smaak voor salades ontwikkeld. Deze kennis geeft hem de mogelijkheid om de herkomst en in welke maanstand de sla geoogst te bepalen door alleen aan de sla te ruiken. Verder doet Stijn iets met bedrijven.

Silvia Fernández is onze Spaanse voedsel goeroe. Het is dan ook geen verassing dat Silvia verantwoordelijk is voor het hoofdgerecht. Haar Spaanse achtergrond heeft haar smaak doen ontwikkelen naar een niveau waar menig Hollander jaloers op kan zijn.  Buiten het proeven van hoofdgerechten is Silvia bezig met secretaris achtige activiteiten

Wouter Feil is verantwoordelijke voor de desserts. Deze man weet exact wat de optimale verhouding is tussen suiker en chocola. Verder kan Wouter kan in 20 verschillende talen een crème brûlée bestellen. We kunnen dus ook wel stellen dat Wouter een echte dessert kenner is. Verder is Wouter bezig met maken van agenda’s

Ben is een man van koffie. Een avondmaaltijd die niet eindig met bak koffie is voor Ben geen maaltijd. Ben dan ook de beste man voor deze functie. Hij is een fijnproever, een perfectionist, een criticus een man die weet wat goede koffie is. Buiten koffie verdiept Ben zicht in de logistieke vraagstukken van de reis.

Sophie is de andere dame is in onze commissie. Sophie is een dame van cultuur, met een 9 voor CKV en voor 8 KCV hebben we echt topper in onze commissie. In praktijk vertaalt zich dit in het bestuderen van de bediening van de verschillende restaurants. Ook kijkt ze specifiek naar de prijs-kwaliteit verhouding van de verschillende restaurants en maaltijden. Sophie is dan ook de persoon die zich bezighoudt met geld

Mathijs Bijkerk is iemand van de kwaliteit en hygiëne. Mathijs loopt altijd met een petrischaaltje op zak. Ook heeft hij er geen problemen mee om zo af en toe de keuken binnen te lopen en wat kritische vragen te stellen over hygiëne. Deze kwaliteiten van Mathijs komen ook goed van pas in zijn andere functie binnen onze commissie, hij namelijk ook druk bezig met QQ’en.

Naar verwachting zullen wij halverwege januari de uitslag bekend maken. Houd dus vooral de verschillende socialmedia kanalen in de gaten en mis deze geweldige reis niet!