BusinessCie 2016-2017

22 December 2013

f2ORL-1V3bUBlpFAp98GfBFP5Jc1lJDCZ4g6SHbuVoorzitter: Martijn Pigeaud
Secretaris: Bernice den Haan
Thesaurier: Meike Verhey
Commissaris Extern: Nils Herber
Commissaris Promotie: Oskar Zakrzewski
Commissaris Logistiek: Rick Overvoorde
Qualitate Qua: Flip Steenbrink

Activiteiten van de BusinessCie

De derde BusinessCie is alweer een tijd van start! Ook dit jaar zullen wij door het organiseren van verschillende activiteiten jullie proberen te helpen met het uitbreiden van kennis en skills. Dit doen wij door het organiseren van verschillende workshops, lezingen, maar vooral: Het Management Event!

Dit jaar zal het evenement plaatsvinden op dinsdag 28 februari! Studenten uit het hele land zullen welkom zijn op een mooie locatie in Delft om een leerzame dag te beleven. De dag staat in het teken van de combinatie van techniek en management, waar we als TB’ers iedere dag mee te maken hebben. Verschillende sprekers vertellen over hun ervaringen in het bedrijfsleven, zodat iedereen kennis kan maken met de keuzes en drempels die je later mogelijk tegen gaat komen. Ook zullen er die dag verschillende leerzame workshops worden georganiseerd. Ieder jaar is er een speciaal thema waar die dag op wordt ingezoomd. Op dit moment is dit thema nog geheim, dus houdt de gangen, Facebook en ExpoCie.nl in de gaten voor de aankondiging!

Ook naast het Management Event zullen er verschillende activiteiten georganiseerd worden, waarvan de eerste in November plaats zal vinden! Houdt ook hiervoor de verschillende kanalen in de gaten, zodat je een kaartje kan bemachtigen!

We zien jullie op het Management Event!

Kusjes van de BusinessCie

Archief: