Commissie Activiteiten Commissie

01 September 2015
  President: Maarten Nepveu
Secretaris: Mirthe Meijer
Thesaurier: Eveline Frouws
Commissaris Promo: Jules van den Hoven
Commissaris Locatie: Marijn Veelers
Commissaris Acquisitie: Michiel Nanninga
Qualitate Qua: Menno Brummer
Activiteiten van de AC

De aller ACtiefste commissie van Curius is natuurlijk de ACtiviteiten Commissie! Wij zijn een commissie die gedurende het hele jaar voor alle leden activiteiten organiseert. De commissie bestaat uit 6 leden + een QQ’er. 

We zullen even iedereen voorstellen uit de AC, te beginnen natuurlijk met onze voorzitter Maarten Nepveu. Maarten zet zich altijd ten volste in voor de AC en zorgt ervoor dat we bij de vergaderingen niet af zullen dwalen naar onnodige zaken. Dan heb je de Secretatis van de AC, Mirthe Meijer. Slimme Eveline Frouws voor alle financiën, die er voor zorgt dat we niet boven het budget zullen komen. De creatieve Jules den Hoven voor alle promo-activeiten. De allerenigste Marijn Veelers, die alle drankspellen kent ter wereld (en alle leuke locaties in Delft). En natuurlijk Michiel Nanniga, die door zijn goede praatjes kan zorgen dat elk bedrijf ons zal sponseren.

 Ons doel is elke periode een kleine en een grote activiteit te organiseren voor alle leden van Curius. Met aan het einde van het jaar de o zo bekende AC eind BBQ. Wij hebben er nu al heel veel zin in!

ACtieve groetjes van de AC

Archief: 
AC 2014-2015
AC 2013-2014