commissie Consul

01 September 2015Ismay

Editor-in-Chief: Ismay 
Editor: Reinier 
Editor: Soraya
Editor: Jesse
Design: Lars
Design: Willemijn
Qualitate Qua: Anne de Boer

Na de eerste periode is de Consul, na een wissel, toe aan een nieuwe introductie! Wij hebben afscheid genomen van Florine, Marijne, Bas en onze QQ'er Joris. Hiervoor in de plaats mogen wij Jesse, Willemijn en Soraya verwelkomen! Aan het begin van dit academische jaar hebben wij ook een hele lieve nieuwe QQ'er gekregen: welkom Anne! Wie er lekker blijven zitten zijn Lars, Reinier en Ismay.

Met z'n zevenen zorgen wij ervoor dat elk kwartaal het blad van Curius weer bij jullie op de mat ligt. Hier wordt dan ook keihard aan gewerkt tijdens onze welbekende beunweekenden en natuurlijk ook daarvoor. De Consul staat vol met interessante en actuele artikelen. Zo wordt er elke editie bijvoorbeeld gekeken naar wat er van oud-TB'ers is terecht gekomen, wie er nou allemaal bij ons op TB rondlopen, en wat TB'ers in het buitenland doen. Daarnaast zijn er ook nog onze bedrijfsverdiepende artikelen, waarin de carrière mogelijkheden voor TB'ers te zien zijn.

De Consul verschijnt vier keer per jaar: oktober, januari, april en juni. Zo ongeveer net voor de tentamenperiode zodat jullie nog wat te leuks te lezen hebben tussen alle studieboeken door. Dus houdt dan de brievenbus in de gaten!

Archief:
Consul 2014-2015
Consul 2013-2014