commissie Woej 2015

01 September 2015Nikki Gerritzen
woej 2015 President: Eveline Pothoven
Secretaris: Dana van der Zee
Thesaurier: Flip Steenbrink
Commissaris Entertainment: Felix Wilbrink
Commissaris Deelnemers: Daniël Brom
Commissaris Logistiek: Romy Menten
Qualitate Qua: Paul Schot
Qualitate Qua: Marrit Hoppenreijs

Graag presenteren wij jullie de meest awesome commissie van Curius: de WOEJ! De WOEJ organiseert het introductieweekend voor de nieuwe TB-studenten. Zoals velen zullen weten is dit weekend één van de leukste uit je TB-carrière. Dit weekend staat in het teken van het maken van nieuwe vrienden en het kennismaken met Curius. Met geweldige activiteiten en hier en daar een feestje wordt dit een weekend wat voor eeuwig in de geheugens van de aankomende TB’ers gegrift zal staan!

Voor de organisatie van dit weekend zijn er enkele uitverkorenen aangesteld. Het gaat hier om acht mega enthousiaste TB’ers, waarvan zes aankomend tweedejaarsstudenten en twee QQ’ers uit het Bestuur. Maar wie zijn deze supersterren?

Allereerst onze president: Epische Eveline. Het maakt niet uit in welke staat Eef verkeert, ze is er altijd bij. Brak van een feestje staat niet in haar woordenboek, super vrolijk en altijd productief.
Vervolgens is er onze secretaris, Dynamische Dana. Hoewel ze zeer strikt is in het bijhouden van de to-do’tjes, is ze zeker altijd in voor een grapje, een grolletje of een schrikmomentje. Met haar kenmerkende lach en Indische liefheid zal ze de nulletjes op ieder moment te hulp schieten.
Dan komt nu de man van de financiën, Flexibele Flip. De rust, ingenomenheid en toch ietwat dappere houding staat als een stalen bolwerk garant voor een kei strak financieel beleid. Met zijn brede glimlach en vrolijke uitstraling zal deze blonde jongen zeker wat hartjes sneller laten kloppen.
Onze commissaris entertainment: Fenomenale Felix. Deze selfie-koning nummer 1 zal er dit weekend voor zorgen dat iedere nieuwe TB-student met pijn aan zijn/haar oren maar vlinders in haar buik het weekend zal verlaten. Tevens zorgt hij ervoor dat de nulletjes de legendarische Curius-liederen kunnen dromen.
Denderende Daniël zorgt ervoor dat iedere nul nog steeds door de bomen het bos kan zien. Zijn uitstraling, welbespraaktheid en sympathie, iets waar je U tegen zegt. Niet alleen beantwoordt hij alle prangende vragen van de nulletjes, ook staat hij altijd garant voor een Brabants Biertje.
En dan onze Relaxte Romy. Zij zal er met haar verleidelijke glimlach en sprankelende persoonlijkheid voor zorgen dat iedereen zich thuis gaat voelen op de WOEJ. Tevens zal deze avontuurlijke surfchick zich ontfermen over de luxueuze faciliteiten, perfecte planning en sprankelende activiteiten.
En dan nu onze fantastische QQ’ers, te beginnen met Passionele Paul. Deze parel van het bestuur dirigeert ons door weer en wind naar het eindpunt wat een fantastisch weekend op gaat leveren.
Ook gezegend zijn wij met onze tweede QQ’er, Magnifieke Marrit. Deze gepassioneerde WOEJ-veteraan kon dit legendarische weekend wederom niet links laten liggen. Vandaar dat ze voor alweer de vierde keer meegaat! Met al haar ervaring is zij ons licht in het donker.

Samen zal deze Communicatieve Commissie zorgen voor een Weergaloze WOEJ!

Archief:
WOEJ 2014