AC 2013-2014

01 September 2013
AC President: Martijn Legêne
Secretaris: Thijs de Vos
Thesaurier: Charlotte Lucas
Commissaris Logistiek: Cyntha Nijmeijer
Commissaris Promo: Anne de Boer
Commissaris Extern: Job Lokin
Qualitate Qua: Jaron Castelijn
 

De Aller Coolste commissie binnen Curius is natuurlijk de AC, oftewel de Activiteiten Commissie. Laten wij onszelf eerst even voorstellen:

Te beginnen met de commissaris extern: onze jongste Job Lokin. Job is slechts 17 lentes jong en zal vanaf 10 juli zijn allereerste biertje drinken, wil je hierbij zijn, neem dan contact op met onze secretaris Thijs de Vos.Thijs heeft alle afspraken onder controle en kan wel 23 biertjes drinken als Nederland van Spanje wint. Hij staat altijd open voor uitdagingen, ook hiervoor kan contact opgenomen worden met Thijs.

Vervolgens Cyntha Nijmeijer, derdejaars TB en commissaris logistiek. Cyntha was onze commissiemoeder, altijd als het even niet lekker liep in ons liefdesleven konden we bij haar ons ei kwijt. Ook Cyntha staat open voor externe afspraken, dus als er problemen zijn in de relatie met jou en je partner, aarzel niet om Thijs een mailtje te sturen.Nu komen we bij Anne de Boer, commissaris Promo. Altijd superenthousiast en vergeet soms eventjes waar we het ook alweer over hadden in de vergadering. Voor degenen die dit interessant vinden, Anne is de enige vrijgezel binnen de AC en ze valt op echte mannen. Voor dates met Anne kunnen jullie contact opnemen met Thijs.

Ook de begroting van de AC was altijd keurig op orde, met dank aan Charlotte Lucas. Charlotte is megaprominent binnen Curius want ze heeft een relatie met iemand uit het 20e president van de AC. Martijn Legêne is supergoed in agenda’s maken en doet dit ook in zijn vrije tijd. Hij is verder vaak in Zweden te bewonderen en wil graag dat meer Curioten daar langskomen. Afspraken met Martijn in het prachtige Zweden zijn te boeken via Thijs.

Tot slot heeft deze Awesome Crew onder toeziend oog van Jaron Castelijn zijn activiteiten neergezet. Wij bedanken Jaron enorm voor zijn inzet, als jullie Jaron ook een bedankje willen sturen kan dit via Thijs. Wil je advies van Charlotte over prominentie? Mail dan Thijs.