Management Event 2018

Fields marked with an asterisk (*) are mandatory.

Management Event 2018

// Voor inschrijven zie onder aan deze pagina //

Dit jaar zal deze editie van het Management Event plaatsvinden op 27 februari in het Science Centre, TU Delft. Het event, dat zich volledig focust op de toekomstige carrière van de Delftse student, biedt bezoekers de kans workshops te volgen bij interessante bedrijven en lezingen te volgen van boeiende sprekers. Dit jaar staat het Event in het thema van Baanbrekende Technologie. Grote technische veranderingen hebben invloed op het bedrijfsleven. Hoe gaan bedrijven hier mee om? Wat gebeurt er met hun personeel en hoe hebben zij de bedrijfsvoering hier op aangepast? Daarnaast is er tijdens koffiepauzes, de uitgebreide lunch en een afsluitende borrel alle gelegenheid je netwerk uit te breiden, en leuke stage binnen te slepen of een onderwerp voor je afstudeerproject te vinden. Bovendien kan je ’s middags op de infomarkt je CV laten checken en een gloednieuwe foto voor op je LinkedIn-pagina laten maken!

Het event, georganiseerd door TBM studenten, zal voor elke TU Delft student aantrekkelijk zijn en de veelzijdigheid van het thema zal uitgebreid aan bod komen!

De dag zal van 9:30 tot 16:00 duren met een gratis lunch en een borrel.. De dag zal bestaan uit een aantal lezingen en 2 workshoprondes waar je je voor moet opgeven via een link die je krijgt na aanmelding!

 

Persoonlijke informatie