Management Event

Nieuwe technologieën zoals big data, robotica, blockchain en dataopslag gaan ons bedrijfsleven de komende jaren drastisch veranderen. Dit biedt grote kansen, maar er liggen ook mogelijke gevaren op de loer. Bovendien dwingt de digitale revolutie bedrijven om hun huidige bedrijfsmodellen aan te passen en mee te gaan met de snel veranderende omgeving. 

Op 23 februari 2021 vindt het jaarlijkse Management Event plaats. Het thema van dit jaar is: The Digital Future: new technologies in Logistics, Energy Supply and Healthcare.

Tijdens het event zijn er sprekers van verschillende toonaangevende bedrijven aanwezig. Het event, georganiseerd door TBM studenten, is voor alle TU Delft studenten toegankelijk vanwege de grote diversiteit van bedrijven. Anders dan voorgaande jaren vindt het event dit jaar online plaats. De dag is daarom is opgedeeld in twee delen: een ochtend- en een middagprogramma. Het ochtendprogramma duurt van 9:30 tot 14:15 uur (incl. gratis lunch) en het middagprogramma van 13:30 tot 18:30 uur (incl. gratis borrel). Bovendien krijgen alle deelnemers een goodiebag met allerlei leuke goodies van deelnemende bedrijven!

Ticketprijs: 4 euro per dagdeel (incl. lunch of borrel)! 

Ochtendprogramma 9:15 - 14:15
Tijdens het ochtendprogramma zullen de volgende bedrijven een lezing komen geven: TenneT, Witteveen en Bos en Project MARCH. Verder is er een ronde waarbij gekozen kan worden tussen een interactieve lezing van de AIVD en een interactieve lezing van KWINK groep. Daarna volgt een debat, waarbij de verschillende bedrijven met elkaar zullen debatteren over verschillende stellingen. Tot slot is er tijdens de lunch de mogelijkheid om te netwerken met de aanwezige bedrijven. Meer informatie over de bedrijven vind je hier.

AANMELDINGEN GESLOTEN Aanmelden voor ochtendprogramma 09:15-14:15 uur

Middagprogramma 13:30 - 18:30
Gedurende het middagprogramma zullen Shell en DIKW Intelligence een algemene lezing komen geven. Daarna volgt er een workshopronde waarbij er gekozen kan worden tussen de verschillende workshops van At Osborne, Stedin en TBA group. Ook bij het middagprogramma zal er een debat zijn en aansluitend de mogelijkheid om te netwerken tijdens de borrel. Meer informatie over de bedrijven vind je hier.

AANMELDINGEN GESLOTEN Aanmelden voor middagprogramma 13:30- 18:30 uur

Het liefst de hele dag aanwezig zijn? Dat kan! Koop dan voor beide programma’s een kaartje!